Green Glass Essential Oil Bottle
Transparent Glass Essential Oil Bottle
Blue Glass Essential Oil Bottle

Jiamei

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. Jiamei

Produk utama Botol kosmetik, krim jar, botol parfum, botol minyak atsiri Ngekspor rupa-rupa botol kosmetik kaca sareng bahan plastik, kalebet botol latex, botol krim, botol pondasi cair, botol intisari, botol parfum, botol cat kuku, botol minyak atsiri sareng saterusna. Botolna kalebet botol kaca sekrup-beuheung, botol kaca anu disegel sareng kaca botol ibun sareng sajabana.

  • Xuzhou Jiamei Packing Products CO., LTD is a professional manufacturer and supplier of various (medium/high-grade) cosmetic glass bottles. Xuzhou Jiamei Packing Products CO., LTD is a professional manufacturer and supplier of various (medium/high-grade) cosmetic glass bottles.

    Penjualan Langsung Pabrik, Pangolahan Khusus

    Xuzhou Jiamei Packing Products CO., LTD mangrupikeun produsen profesional sareng panyayogikeun rupa-rupa (sedeng / kelas tinggi) botol kaca kosmétik.

  • Large storage area, a large number of spot goods, spot products on time.Large storage area, a large number of spot goods, spot products on time.

    Tempat borong, pasokan cekap

    Aréa gudang ageung, sajumlah ageung barang spot, produk spot dina waktosna.

  • Support processing customization, cost control, professional customer service, barrier-free communication, quality assurance, welcome to consult and order.Support processing customization, cost control, professional customer service, barrier-free communication, quality assurance, welcome to consult and order.

    Harga mampuh, sampurna saatos-penjualan

    Ngadukung kustomisasi pamrosésan, kontrol biaya, palanggan palanggan, komunikasi bébas panghalang, jaminan kualitas, wilujeng sumping konsultasi sareng tatanan.

  • DIJUAL
    Wholesale Green Amber Glass Essential Oil Roller Bottle

    Grosir Héjo Amber Kaca Penting Minyak Rolle ...

    Nami Produk Green Amber Glass Essential Oil Roller Botol Bahan Kaca Ukuran 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml Kustomisasi Ya Warna layar Green Service sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng anu sanés Port Lianyungang, Shanghai, Ningbo Pembayaran T / T Botol minyak ésénsial mangrupikeun produk utami Xuzhou Jiamei Glass Manufacture Co., Ltd. Botol minyak esensial kaca amber héjo mangrupikeun salah sahiji. Botol minyak héjo didamel tina gelas amber. Botol gelas ...

  • DIJUAL
    Wholesale Transparent Glass Essential Oil Square Bottles

    Grosir Transparan Kaca Penting Minyak Squar ...

    Nami Produk Botol minyak esensial gelas Persegi Kapasitas 10ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml Warna Jelas Kustomisasi Leres Pamayaran T / T Gaya Sampel Pamakéan Botol minyak atsiri Layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna Alun-alun disaring botol minyak populér ku masarakat kusabab desain unikna. Béda sareng silinder tradisional sareng bentukna unik. Dibandingkeun sareng bentuk silinder, bentuk pasagi botol minyak ...

  • DIJUAL
    rainbow colored essential oil roller bottles 5ml thick glass roller bottle with aluminum lid

    Botol roller minyak atsiri warna pelangi 5m ...

    Botol roller minyak atsiri warna pelangi 5ml botol roller kaca kandel kalayan tutup aluminium warna-warni pikeun parfum minyak atsiri Ukuran sampurna: sampurna pikeun minyak atsiri, parfum sareng cairan sanés; Gampang ngeusian, ngabersihkeun sareng nganggo deui botol: botol nampilkeun tindakan ngagulung lemes Staniless Steel Applocator anu dijamin henteu netes atanapi bocor; Aplikasi lemes: ngagulung bola logam pikeun aplikasi minyak anu gampang, henteu aya deui gilinding macét atanapi murag; Travel siap: nyandak minyak anjeun unggal ...

  • DIJUAL
    colored 5ml 10ml leak proof steel roller ball glass roll on perfume bottles

    diwarnaan 5ml 10ml bocor buktina roller baja g ...

    Naha Pilih Kami 1. Pabrik langsung kalayan harga kalapa, nyayogikeun solusi bungkusan ékonomi palanggan. 2. Insinyur anu berpengalaman, nyiptakeun botol kaca kualitas anu saé. 3. Customized LOGO tiasa dicitak 4. MOQ Lemah 5. Masihan diskon nalika anjeun gaduh $ 1000 6. Kirimkeun barang dina waktosna. Fitur Pedaran Produk: - Kaca Ngajaga Ngalawan Sinar UV anu ngabahayakeun. - Botol kaca tahan korosi, bal praktis sareng awét - Sampurna pikeun perjalanan, gampang dibawa, dieusian deui, dibabawa sareng merenah. - Cocog sareng lo ...

  • DIJUAL
    15ml Square Clear Empty Glass Nail Polish Bottle With Cap

    15ml Pasagi Jelas Kosong Kaca Kuku Botol ...

    Nami Produk 15Ml Pasagi Jelas Kosong Kaca Kuku Botol Polandia Sareng Bahan Bahan Kaca Kaca Hapus, ogé warna anu disayogikeun sayogi. Kapasitas 15ml Moq (1) 5,000 pcs nalika gaduh saham (2) 50.000 pcs nalika peryogi produksi masal atanapi muka jam kapang Pangiriman anyar (1) Dina stok: dina 3-5 dinten saatos nampi pamayaran. (2) Kaluar tina stok: 25 ~ 30 dinten saatos nampi bayaran. Pelabuhan: Shanghai, Qingdao atanapi Lianyungang Surface Handling Hot stamping, Electroplating, Silk percetakan layar, Sp ...

  • DIJUAL
    12ml pink customized glass nail art gel polish bottle with brush

    12ml pink kaca ngareka kuku seni gél Polandia ...

    Nami produk 12ml pink kaca spésial kuku seni gél botol Polandia nganggo sikat Bahan Kaca Kapasitas 12ml Permukaan Téhnologi sutra percetakan logo / stamping logo / permukaan lukisan / UV Coat MOQ 10000 Waktu Pangiriman 7-15 dinten Sampel Gratis, pangiriman dina 3-5 dinten kalayan sampel anu sayogi . 7-10 dinten kalayan sampel anu dikustomisasi Warna Bodas hideung, beureum, biru, koneng, coklat ungu, hejo atanapi custom Q: Naha anjeun pabrik? Jawaban: Leres, kami pabrik. Pabrik urang ...

  • DIJUAL
    High-grade Lancome series of men’s skincare packing glass bottles

    Kelas tinggi seri Lancome tina skinca lalaki ...

    Nami Produk Serangki Lancome botol kaca paking perawatan kulit lalaki Logo Percetakan Sumuhun Gaya Sampel Pengiriman DHL, Fedex, UPS, angkutan barang Udara, angkutan laut OEM Salaku pamundut anjeun The Lancome Cosmetics Collection for Men mangrupikeun sababaraha set kosmetik anu sayogi pikeun lalaki. Éta didamel tina gelas bermutu tinggi, anu misahkeun kosmétik ti dunya luar sareng nyegah évaporasi sareng kontaminasi cairan. Gelas na handapeun didamel janten sakedik kandel sareng ...

  • DIJUAL
    Luxury cosmetic packing sets empty glass beauty cream bottles and jars

    Kemasan kosmetik méwah netepkeun kaéndahan gelas kosong ...

    Nami Produk Beauty face Kosmetik set Port Shanghai, Lianyungang, Qingdao Payment T / T Shipping DHL, Fedex, UPS, Air freight, Sea freight OEM Salaku pamundut anjeun Beauty kosmetik raray set kami ngagaduhan penampilan anu hipu. Éta didamel tina gelas halus sareng gelasna tiasa didesain dina warna anu beda-beda numutkeun kabutuhan anjeun. Botol beuheung sareng tutupna dipahat ku pola gaya méwah ringan, sahingga botol sacara gembleng katingali méwah sareng lemes. Janten susunan kosmetik sapertos kieu n ...

  • DIJUAL
    Slight-luxury oval egg liquid foundation essence clear glass bottles

    Yayasan endog cair oval rada mewah

    Nami Produk oval cair pondasi inti botol kaca jelas Bentuk Oval / endog Kustomisasi Leres Pembayaran T / T Pengiriman DHL, Fedex, UPS, angkutan barang Udara, angkutan laut OEM Salaku pamundut anjeun layar sutra Karajinan, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng anu sanésna Awak dasar oval cair hakekat botol kaca bening didesain dina bentuk endog sareng katingali buleud sareng lucu. Awak botol didamel tina gelas, anu séhat sareng ramah lingkungan ....

  • DIJUAL
    High quality Square Transparent Glass Dropper Liquid Foundation Bottles

    Kualitas luhur Persegi Kaca Transparan L ...

    Nami Produk Persegi Kaca Transparan Kaca Penurunan Cairan Yayasan Botol Karajinan layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan, hiasan firing sareng prosés sanés Aplikasi Sampurna pikeun Liquid Foundation Shipping DHL, Fedex, UPS, Air freight, Sea freight OEM As your request Style Sampel Square transparan botol pondasi cair didamel tina gelas bermutu, panyalindungan lingkungan anu indah, sareng saluyu sareng standar kualitas nasional. Ieu...

  • DIJUAL
    1/6oz 5ml mini roll-on glass essential oil bottle metal roller ball home fragrance bottle

    1 / 6oz 5ml mini gelas-gelas botol minyak esensial ...

    Penanganan permukaan Panas Stamping Industrial Paké Perawatan Pribadi Bahan Bahan kaca Awak Bahan kaca Kerah Bahan kaca Tipe Sealing Gulung Kana Pamakéan Penting Cai Tempat Asal JiangSu, Cina Modél Jumlah BLP-5ml Ngaran mérek JiaMei Bahan Kaca warna naon waé anu nganggo botol parfum seungit pikeun Farmasi , eusian krim panon, minyak herang, parfum sareng sajabana warna UV warna naon waé Anu sayogi pikeun botol parfum parfum Panganggoan botol pangiriman botol 35 dinten kanggo ...

  • DIJUAL
    10ml crystal gemstone perfume bottle glass essential oil gemstone roller ball bottle

    10ml kristal permata botol parfum kaca esse ...

    Surface Handling Offset percetakan Industrial Use Personal Care Base Material material glass Body Material glass collar Material glass Sealing Type Roll On Use Essential Oil Tempat Asalna Hebei, China Model Model 10ml Brand Name Jia Mei Material Glass Volume 10ml Cap type Aluminium / awi Cap Color sodalite; jasper panon macan; aventurine héjo; fluorit; jasper beureum Pamakéan minyak atsiri / parfum MOQ 100 pcs waktos Diterangkeun 12-24 jam saatos mayar pamayaran Sampel gratis anjeun ...

Jiamei

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. Jiamei

Produk utama Botol kosmetik, krim jar, botol parfum, botol minyak atsiri Ngekspor rupa-rupa botol kosmetik kaca sareng bahan plastik, kalebet botol latex, botol krim, botol pondasi cair, botol intisari, botol parfum, botol cat kuku, botol minyak atsiri sareng saterusna. Botolna kalebet botol kaca sekrup-beuheung, botol kaca anu disegel sareng kaca botol ibun sareng sajabana.