• sub_head_bg

10 ml kosong gél custom 15ml ruku kuku botol kaca

Produk: 10 ml kosong kosong gél 15ml roko kuku botol kaca.
Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup.
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan.
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan permukaan Lukisan sareng Percetakan Layar
Pamakéan Industrial Perawatan Pribadi
Bahan Dasar Kaca
Bahan Awak Kaca
Tipe sealing Cap ku Sikat
Anggo Minyak Polandia Kuku atanapi Kuku UV Gél Polandia
Tempat Asalna XUZHOU, Cina
Wangunna Babak / Pasagi / Wangun Unik
Kapasitas 5ml, 8ml, 10ml, 12m, 15ml atanapi adat
Warna Bodas hideung, beureum, biru, konéng, coklat ungu, héjo atanapi adat

Harga na bénten-bénten pikeun téhnik ngolah anu béda, sareng harga anu ditandaan ngan ukur pikeun minuhan kaayaan dieusian. Prosés, pangubaran permukaan, pamrosésan kustomisasi, tiasa nyayogikeun gambar anjeun atanapi conto sampel warna khususna mangga konsultasi ka palanggan kami.

Kustomisasi warna: kedah nyayogikeun conto atanapi nomer warna Pantone
Kustomisasi percetakan: kedah nyayogikeun dokumén percetakan format CDR / AI
Prosés: percetakan layar suhu luhur / stamping panas pérak / electroplating UV / Sanding / warna semprot

Lem minyak kuku mangrupikeun jual panas pikeun penjualan domestik sareng ékspor. Éta ogé tiasa dicocogkeun ku cap serbaguna sareng kapasitas botol numutkeun kabutuhan anjeun

10 ml empty custom gel 15ml pointy nail polish bottles glass2

Q1: Naha urang tiasa kéngingkeun sampel gratis?
A1: Leres, anjeun tiasa. Kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun anjeun pikeun nalungtik kualitas urang.
Q2: Dupi urang nyungkeun percetakan labél?
A1: Leres, anjeun tiasa. Urang tiasa ngadamel percetakan labél numutkeun paménta anjeun.
Q3: Naon waktos lead normal?
A3: Kanggo produk saham, kami bakal dikirimkeun dina waktos 1-2 dinten saatos nampi pamayaran anjeun. Pikeun produk sanés, numutkeun jumlah anjeun.
Q4: naon istilah pengiriman barang anjeun?
A4: Kanggo urutan alit: FEDEX, DHL, UPS, TNT dll tiasa disayogikeun. Pesenan ageung, ku laut atanapi ku hawa, numutkeun paménta anjeun.
Q5. Naon anu dilakukeun ku pabrik anjeun ngeunaan kadali kualitas?
A5: urang gaduh QC kanggo unggal léngkah sateuacan ngalukis, sateuacan nyetak sutra sareng sateuacan dipak.
Q6. Upami aya botol anu rusak, kumaha anjeun tiasa ngabéréskeun pikeun kami?
A6: urang gaduh 1: 1 gaganti botol anu rusak.
Q7. Kumaha mesen?
A7: (1) anjeun carioskeun kami jinis botol, ukuran, warna, sareng jumlah anu anjeun pikahoyong,
(2) kami ngadamel cutatan pikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun.
(3) upami anjeun wareg ku cutatan kami, maka anjeun mayar,
(4) kami ngatur pengiriman saatos nampi pamayaran anjeun.

39-6
39-7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami