• sub_head_bg

Botol parfum permata kristal 10ml gelas botol batu permata minyak batu gelas penting

Penanganan permukaan: Percetakan offset

Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi

Bahan Dasar: gelas

Bahan Awak: gelas

Tipe Sealing: Gulung Hurung

Anggo: Minyak atsiri

Tempat Asalna: Hebei, Cina

Jumlah Modél: 10ml

Ngaran mérek: Jia Mei

Bahan: Kaca

Volume: 10ml

Jenis cap: Aluminium / Cap awi

Warna: sodalite; jasper panon macan; aventurine héjo; fluorit; jasper beureum

Pamakéan: minyak atsiri / parfum

MOQ: 100 pcs

Waktos kalungguhan: 12-24 jam saatos mayar anjeun

Sampel: sampel gratis


Detil Produk

Tanda Produk

1. Bahan: stainless steel, kaca. Warna: amber. Kapasitas: 3ml / 0.1oz, 5ml / 0.2oz pikeun pilihan anjeun. Ngemas: 24 buah per urutan.

2. Botol mangrupikeun tempat sol-up anu dieusi kosong. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan anu sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas alit anjeun.

3. Penampilan botol saderhana sareng murah, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelan kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.

4. Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing limbah. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.

5. Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.

Warna awak: ambar, *, biru, transparan, hiji kanggo tiap warna.

Diménsi: sapertos anu dipidangkeun dina gambar.

Kapasitas: 30 ml / 1 oz

Paking: 4 buah per order.

Botol ieu mangrupikeun wadah kosong anu tiasa dieusian. Awak botol transparan, tutup plastik, bola stainless steel. Kisaran aplikasi anu lega, tiasa nutupan cairan aliran tinggi, tapi tutupna sempit. Penampilan botol saderhana sareng bageur, sungut tina botolna rata, handapeun na rata, kandel témbokna seragam, hérang hérang, lampu luhur, sealingna kuat, kualitas produk tiasa langkung dijaga.

Kaca teu gampang diréaksikeun sareng kosmétik, panyalindungan lingkungan sareng bersih. Awak kalam anu transparan tiasa ngajagaan kosmétik tina lampu *. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun pageuh, janten anjeun tiasa langkung percaya diri nalika kaluar sareng ngangkut éta, sareng kendang ukuran ngamungkinkeun ngagosok langkung saé sareng cairanana tanpa miceunan teuing. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.

Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.

Dipaké sacara lega: Wadah anu tiasa dieusian tiasa dianggo pikeun *, ngusir reungit, * krim, pelembab, minyak atsiri anu encer, minyak parfum atanapi cairan anu sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas alit anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, punten kirimkeun kami email sareng kami bakal bales dina 24 jam. Hatur nuhun pisan!

5-7
5-6
https://www.jiameipacking.com/about-us/

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami