• sub_head_bg

Botol parfum permata kristal 10ml gelas botol batu permata minyak batu gelas penting

Bahan: stainless steel, kaca.
Warna: ambar.
Kapasitas: 3ml / 0.1oz, 5ml / 0.2oz pikeun pilihan anjeun.
Paking: 24 buah per order.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan permukaan Nyetak offset
Pamakéan Industrial Perawatan Pribadi
Bahan Dasar gelas
Bahan Awak gelas
Bahan kerah gelas
Tipe sealing Gulung Hurung
Anggo Minyak Penting
Tempat Asalna Hebei, Cina
Jumlah Modél 10ml
Ngaran mérek Jia Mei
Bahan Kaca
Volume 10ml
Jinis cap Aluminium / Cap awi
Warna sodalite; jasper panon macan; aventurine héjo; fluorit; jasper beureum
Pamakéan minyak atsiri / parfum
MOQ 100 pcs
Waktos prosés 12-24 jam saatos kéngingkeun pamayaran anjeun
Sampel sampel gratis
Warna cap pérak / awi
Kecap konci botol roller minyak atsiri batu permata

1. Bahan: stainless steel, kaca.Color: amber.Capacity: 3ml / 0.1oz, 5ml / 0.2oz pikeun pilihan anjeun.Packing: 24 buah per order.
2. Botol mangrupikeun tempat sol-up refillable kosong. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.
3. Penampilan botol saderhana sareng murah haté, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelanna kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.
4. Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing limbah. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.
5. Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.
Warna awak: ambar, *, biru, transparan, hiji kanggo tiap warna.
Diménsi: sapertos anu dipidangkeun dina gambar.
Kapasitas: 30 ml / 1 oz
Paking: 4 buah per order.

Botol ieu mangrupikeun wadah kosong anu tiasa dieusian. Awak botol transparan, tutup plastik, bola stainless steel. Kisaran aplikasi anu lega, tiasa nutupan cairan aliran tinggi, tapi tutupna sempit. Penampilan botol saderhana sareng bageur, sungut tina botolna rata, handapeun na rata, kandel témbokna seragam, hérang hérang, lampu luhur, sealingna kuat, kualitas produk tiasa langkung dijaga.
Kaca teu gampang diréaksikeun sareng kosmétik, panyalindungan lingkungan sareng bersih. Awak kalam anu transparan tiasa ngajagaan kosmétik tina lampu *. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun pageuh, janten anjeun tiasa langkung percaya diri nalika kaluar sareng ngangkut éta, sareng kendang ukuran ngamungkinkeun ngagosok langkung saé sareng cairanana tanpa miceunan teuing. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.
Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.
Dipaké sacara lega: Wadah anu tiasa dieusian tiasa dianggo pikeun *, ngusir reungit, * krim, pelembab, minyak atsiri anu encer, minyak parfum atanapi cairan anu sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas alit anjeun.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, punten kirimkeun kami email sareng kami bakal bales dina 24 jam. Hatur nuhun pisan!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami