• sub_head_bg

10ml botol parfum gulung-gelas 10ml gelas amber gulung dina botol nganggo bola roller logam

Penanganan permukaan: Nyetak layar

Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi

Bahan Dasar: Gelas

Bahan Awak: Gelas

Tipe sealing: Dropper

Anggo: Minyak atsiri

Tempat Asalna: Hebei, Cina

Nomer Modél: PC

Ngaran mérek: PUCAI

Ngaran Produk: gulung kana botol kaca

Bahan: Kaca

Tipe Cap: Screw cap, cap childproof, tamper cap, safety child tamper cap

Karét: warna matt & herang sayogi

Penetes: Pipét kaca sareng wisuda

Penanganan permukaan: percetakan layar, stamping panas, label jsb

Transportasi: ku hawa, ku laut & ku express jsb

Warna: Warna naon waé tiasa ditampi ku nomer Pantune

Kagunaan: minyak atsiri, minyak wangi, jus, minyak CBD, minyak hemp jsb


Detil Produk

Tanda Produk

10ml botol parfum gulung-gelas 10ml gelas amber gulung dina botol nganggo bola roller logam

Nami:

gulung kana botol kaca

Kapasitas:

5ml, 7ml, 10ml, 15ml

Bahan Botol:

Kaca

Tipe Cap:

tutup sekrup plastik, tutup emas sekrup, tutup sekrup perak jsb

Bal Roller:

Bola roller kaca, bal roller plastik, bal roller stainless steel

Aplikasi:

Perawatan pribadi, minyak atsiri, minyak zaitun, minyak CBD, minyak kosmetik, minyak janggot jsb

Botol Warna:

Amber / jelas / biru / héjo sareng warna anu dikustomisasi

Dekorasi botol:

Nyetak layar, Stamping panas, ibun, lukisan jsb

Sampel Waktos:

1-2 dinten

MOQ:

1 karton tiasa ditampi upami Saham

JiaMei Packing Products Co., Ltd ngagaduhan 12 taun ngahususkeun dina nalungtik, ngararancang, manufaktur sareng pamasaran dina rébuan jinis botol plastik & kaca. produk urang diékspor ka seueur nagara sareng daérah ti dalam sareng luar negeri, khususna di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Jérman, Perancis, Polandia, Italia, Spanyol, Portugal, Bulgaria, Australia, Selandia Baru, Malaysia, Koréa Kidul, Jepang , Turki, Mesir, Singapura jsb Langkung ti 100 nagara. 98,6% konsumén urang masihan pesenan malikan sareng eupan balik anu nyugemakeun. “Keluhan ZERO” nyaéta tujuan urang pikeun cocog sareng sadaya sarat konsumén. Kami gaduh seueur pangalaman dina pangendali kualitas, pamasaran internasional, ékspor, logistik, janten kami tiasa janten panon sareng nguping anjeun di Cina pikeun mastikeun bekel produk anu leres dina harga anu pangsaéna, kalayan waktos lead paling pondok.

FAQ

1. Naha urang tiasa kéngingkeun sampel gratis ti pabrik anjeun?
Leres, urang tiasa. Sampel gratis tiasa gumbira pikeun konsumén pikeun nguji kualitas, sedengkeun, angkutan barang pikeun express aya dina akun pamésér.
Anjeun ogé tiasa nyauran express lokal anjeun pikeun nyandak sampel ti kantor kami.
2. Dupi anjeun ngadamel percetakan Logo atanapi stiker labél?
Leres, urang tiasa. Aya sababaraha cara percetakan anu tiasa urang nyayogikeun, kalebet percetakan layar, stamping panas, percetakan labél
saatos ngagaduhan desain Logo AI / format CDR ti anjeun.
3. Naon waktos lead order normal?
Pikeun urutan saham, muatanana bakal dikirim dina waktos 24-48 jam saatos nampi pamayaran anjeun.
Pikeun pesenan khusus, éta bakal dikirim kaluar dina waktos 3-15 dinten dumasar kana jumlah pesanan.
4. Naon istilah pengiriman barang anjeun?
Pikeun urutan uji coba alit, FEDEX, DHL, UPS, TNT atanapi ku hawa tiasa disayogikeun.
Pikeun pesenan ageung, Ku laut atanapi ku hawa tiasa disarankan numutkeun sarat anjeun.
Ngahémat péstéto séwang-séwang mangrupikeun tujuan anu langgeng dumasarkeun kana kualitas anu tetep.
5. Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
Kami ngalakukeun uji bocor 3 kali sateuacan dipak.
Dina produksi, botolna diuji ku mesin kabocoran.
Sateuacan dikemas, inspektur kualitas ngadamel 50 pcs sampling acak tina unggal karton.
Sateuacan pangiriman, padamel gudang muka karton, ngajamin produk pas dina karton.
Tip Haneut: Sagala karusakan buatan manusa urang moal tiasa ngarobih, ngabalikeun duit atanapi ngarobih.

Wilujeng ngirim pertanyaan!

JiaMei tiasa janten panon sareng nguping anjeun di Cina pikeun mastikeun pasokan produk anu pas dina a

harga lumayan, kalayan waktos lead paling pondok.

4-9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami