• sub_head_bg

12ml pink kaca ngarobih seni kuku botol gél Polandia nganggo sikat

Produk: 12ml pink kaca ngarobih seni kuku botol gél Polandia nganggo sikat
 Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

12ml pink kaca ngarobih seni kuku botol gél Polandia nganggo sikat

Bahan

Kaca

Kapasitas

12ml

Téhnologi permukaan

logo percetakan sutra / logo stamping panas / lukisan permukaan / Lambang UV

MOQ

10000

Waktos pangiriman

7-15 poé

Sampel

Gratis, pangiriman dina 3-5 dinten kalayan sampel anu sayogi.

7-10 dinten kalayan sampel ngarobih

Warna

Bodas hideung, beureum, biru, konéng, coklat ungu, héjo atanapi adat

Q: Naha anjeun pabrik?
Jawaban: Leres, kami pabrik. Pabrik urang perenahna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu.
Q: Naon jumlah minimum order pikeun kendi anjeun?
Jawaban: Jumlah pesanan minimum anu biasa pikeun botol kaca nyaéta 10.000. Aya 3000-5000 kendi krim sareng 20.000 kendi bubuk kosmetik. Kanggo kendi biasa, urang gaduh saham, anu tiasa ngirangan jumlah minimum order.
T: Naha urang tiasa layar sutra / panas-cap logo urang?
Jawaban: Leres, urang tiasa nyetak / nyét cap logo anjeun, atanapi nyayogikeun jasa desain logo saderhana.
Q: Kumaha cara mayar?
A: deposit 50% diperyogikeun pikeun T / T, sareng kasaimbanganana dibayar sateuacan kintun. Kami nampi T / T, Westem Union, L / C, Payapl.

Naha milih kami / Yicai Plastik?
1. Kami ngahasilkeun bahan nyalira, anu ngajantenkeun harga langkung saing sareng pangiriman gancang-gancang.
2. Kami nyayogikeun jasa ODM sareng ngirimkeun sababaraha gaya sareng desain pangénggalna ka konsumén unggal bulan.
3. Kami damel kerjasama sareng palanggan utama di Jérman / 40%, AS / 25%, Inggris 10%, Kanada / 5%, Italia / 3%, Spanyol / 5%, Perancis / 3%, Rusia / 5%, Koréa Kidul / 2%, Jepang 2%.
4. Kami gaduh laporan uji standar pikeun pasar anu béda tina SGS atanapi ITS, punten kirimkeun kami email pikeun kéngingkeun salinan laporan uji éta.
5. Botol kaca tiasa nyayogikeun bijil asal.
6. Kami gaduh pangalaman éksténsif dina nyayogikeun jasa kualitas pikeun pangecér.
7. Kami ngabagéakeun ITS atanapi SGS FRI, sareng tiasa masihan jaminan kualitas 60 dinten.

Kumaha cara mesen?
1. Sampel persetujuan.
2. Saatos nampi sertipikat investasi kami, nasabah deposit setoran 30% atanapi muka surat kiridit.
3. Palanggan nyatujuan conto pp urang sareng nampi laporan uji upami diperyogikeun.
4. FRI.
5. Rarangkén kiriman.
6. Anu nyayogikeun ngatur dokumén anu diperyogikeun sareng ngirim salinan tina dokumén ieu.
7. Palanggan mangaruhan pamayaran kasaimbangan.
8. Anu nyayogikeun ngirimkeun dokumén aslina atanapi telex pikeun ngaleupaskeun barangna.
9. jaminan kualitas 60 dinten saatos kiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami