• sub_head_bg

15ml Pasagi Jelas Kosong Kaca Kuku Botol Polandia Kalayan Cap

Produk: 15ml Pasagi Jelas Kosong Kaca Kuku Botol Polandia Kalayan Cap
Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk 15Ml Persegi Batal Kaca Kosong Kuku Botol Polandia Kalayan Cap
Bahan Kaca
Warna Jelas, ogé warna anu disayogikeun sayogi.
Kapasitas 15ml
Moq (1) 5,000 pcs nalika gaduh saham
(2) 50.000 pcs nalika peryogi produksi massal atanapi muka kapang anyar
Waktos pangiriman (1) Dina saham: dina waktos 3-5 dinten saatos nampi bayaran.
(2) Kaluar tina stok: 25 ~ 30 dinten saatos nampi bayaran.
Palabuhan: Shanghai, Qingdao atanapi Lianyungang
Nanganan permukaan Hot stamping, Electroplating, Percetakan layar sutra, lukisan Semprot, E Frosting, Decal, Label jst.
Tempat Asalna Xuzhou, Jiangsu, Cina
OEM Wilujeng sumping
Lebar Harga murah, pangiriman gancang, Kualitas luhur, harga kalapa, jasa propésional

15Ml Persegi Batal Kaca Kosong Kuku Botol Polandia Kalayan Cap
Ukuran imut gampang dibawa. Panyekel kuku kuku anu pangsaéna sareng panyimpenan kuku. Paké pikeun nyampur sareng nyiptakeun warna atanapi tékstur kuku anyar, nambihan hérang sareng seueur deui!
Botol premium botol kosong Polandia nganggo sikat di jero.
Botol Polandia kuku universal ieu cocog pikeun kaseueuran mérek kuku. Sareng botolna pas kalayan mulus dina dompét, tas anjeun sareng koper tanpa kabocoran.
Diménsi: Kira-kira 1,17 "diameter * 2,32" jangkungna.

Q1: Ngeunaan Sampel
Leres, kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis tapi biaya kurir kedah aya dina aksés anjeun.

Q2. Ngeunaan Jasa Proses jero
Leres, urang tiasa nyayogikeun percetakan layar, stamping panas, frosting, label, jst.
Sedengkeun pikeun nyetak warna: Naon waé warna sayogi numutkeun nomer warna Pantone.

Q3: Ngeunaan OEM
Leres, urang tiasa muka kapang numutkeun kabutuhan pelanggan upami diperyogikeun.

Q4: Ngeunaan Waktu Diterangkeun
Leres,
1) Kanggo produk saham, kami bakal ngirim barang ka anjeun dina waktos 1-2 dinten saatos kami nampi anjeun setoran.
2) Kanggo produk handing permukaan, waktos pangiriman aya dina 7-15 dinten saatos kami nampi setoran anjeun.
3) Kanggo produk anu henteu kantos kami produksi, waktos pangiriman aya dina 25-30 dinten saatos kami nampi setoran anjeun

Q5: Ngeunaan kiriman
Leres,
1) FOB: Punten wartosan kami inpormasi kontak agén panerus anjeun.
2) CIF: Biasana urang kirimkeun aranjeunna kana laut atanapi hawa, upami anjeun gaduh urutan alit, urang tiasa ngintunkeun aranjeunna ku express. Janten, punten avdise kami port tujuan anjeun atanapi alamat gudang anjeun.

Q6: Ngeunaan Sarat Pamayaran
Leres, T / T, L / C, Western Union, Paypal, Alibaba One-touch, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami