• sub_head_bg

1 / 6oz 5ml mini gelas-gelas botol minyak atsiri botol logam roller ball botol aroma bumi

Bahan: gelas, stainless steel.
Warna: ambar, biru, *, hideung pikeun pilihan anjeun.
Kapasitas: 10 ml /0,3 oz.
Paking: 6 lembar per order.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan permukaan Panas Stamping
Pamakéan Industrial Perawatan Pribadi
Bahan Dasar gelas
Bahan Awak gelas
Bahan kerah gelas
Tipe sealing Gulung Hurung
Anggo Minyak Penting
Tempat Asalna JiangSu, Cina
Jumlah Modél BLP-5ml
Ngaran mérek JiaMei
Bahan Kaca
warna sagala warna pikeun botol parfum seungit
pake pikeun Farmasi, eusian krim panon, minyak herang, parfum jsb.
Warna UV naon waé warna Sadia pikeun botol parfum seungit
Pamakéan botol seungit
pangiriman 35 dinten kanggo botol parfum seungit
waktos conto 7 dinten
Nyetak layar aya percetakan kanggo botol parfum seungit
topi aluminium
bal logam

1. Bahan: gelas, stainless steel. Warna: amber, biru, *, hideung kanggo pilihan anjeun. Kapasitas: 10 ml /0,3 oz. Ngepak: 6 potongan per urutan.
2. Botol mangrupikeun tempat sol-up refillable kosong. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.
3. Penampilan botol saderhana sareng murah haté, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelanna kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.
4. Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing limbah. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.
5. Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.
Warna awak: ambar, *, biru, transparan, hiji kanggo tiap warna.
Diménsi: sapertos anu dipidangkeun dina gambar.
Kapasitas: 30 ml / 1 oz
Paking: 4 buah per order.
Botol ieu mangrupikeun wadah kosong anu tiasa dieusian. Awak botol transparan, tutup plastik, bola stainless steel. Kisaran aplikasi anu lega, tiasa nutupan cairan aliran tinggi, tapi tutupna sempit. Penampilan botol saderhana sareng bageur, sungut tina botolna rata, handapeun na rata, kandel témbokna seragam, hérang hérang, lampu luhur, sealingna kuat, kualitas produk tiasa langkung dijaga.
Kaca teu gampang diréaksikeun sareng kosmétik, panyalindungan lingkungan sareng bersih. Awak kalam anu transparan tiasa ngajagaan kosmétik tina lampu *. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun pageuh, janten anjeun tiasa langkung percaya diri nalika kaluar sareng ngangkut éta, sareng kendang ukuran ngamungkinkeun ngagosok langkung saé sareng cairanana tanpa miceunan teuing. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.
Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.
Dipaké sacara lega: Wadah anu tiasa dieusian tiasa dianggo pikeun *, ngusir reungit, * krim, pelembab, minyak atsiri anu encer, minyak parfum atanapi cairan anu sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas alit anjeun.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, punten kirimkeun kami email sareng kami bakal bales dina 24 jam. Hatur nuhun pisan!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami