• sub_head_bg

Botol parfum kosong 50ml nganggo sirah semprot aluminium

Wengkuan aplikasi: parfum toko
Bahan: botol kaca transparan; gampang pikeun mariksa makeup anu sésana
Barang kalebet: botol + semprot
Bahan: Kaca
Kapasitas: 30ml
Ukuran: 9,4 * 4,6 * 2,4cm
Beurat: 0,097kg
Warna: transparan


Detil Produk

Tanda Produk

Xuzhou jiamei produk bungkusan co., LTD. Mangrupikeun panyadia botol kaca serelek, botol plastik, kotak kertas, tabung kertas sareng produk sanésna, kalayan alat uji anu sampurna sareng kakuatan téknis anu kuat. Kalayan rupa-rupa produk, kualitas anu saé, harga lumayan sareng gaya novél, éta seueur dianggo dina bungkusan farmasi sareng industri sanés. Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah, janten, kami ngandelkeun integritas sikap win-win pikeun ngadukung kualitas produk perusahaan pangakuan anu lumayan.

baozhuang

1. saha kami? Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti taun 2008, jual ka Asia Tenggara, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Afrika, Éropa Kulon, Asia Kidul. Aya total sakitar 11-50 jalma di kantor kami.

2. Kumaha urang tiasa ngajamin kualitas? Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal; Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami? Mesin Majelis, Mesin Filing, Mesin Pelabelan, Halimun Semprot, Pompa Lotion

4. Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier sanés? Aman Machinery Co., Ltd, didirikeun taun 2007, ngahususkeun kana sababaraha jinis mesin keusikan sapertos mesin keusikan cair, mesin spidol ngahijikeun mesin sareng mesin crap sareng labél, bungkus sareng mesin karton.

5. Naon jasa anu urang tiasa nyayogikeun? Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, Pangiriman Express ; Mata Artos Pamayaran Anu Ditampi: USD, EUR, CNY; Tipe Pamayaran anu Ditampi: T / T, L / C, Kartu Kiridit, PayPal, Western Union, Cash, Escrow; Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Arab, Rusia, Korea

yunshu

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami