• sub_head_bg

Botol Semprot 50mlKelas pikeun Parfum, Kosmétik Diisi Rapi Halimun Atomizer Cairan Kosong

Botol Haruman Inten cap Buleud Ambu Wadahna pikeun Partai Travel Parabot Parabot Parobah

  • ❤ UKURAN —– 10.8 * 7.5cm (H * W) Kapasitas: 50ml / 1.7 Oz. Warna: Awak jelas sareng tutup emas.
  • ❤MATERIAL —– Bahan awak botol kaca, tahan korosi sareng aman, henteu aya sékrési bahan bahaya. Sirah pompa kualitas luhur, kokoh sareng awét, semprot hipu sareng panyegelan anu saé
  • ❤Desain Khusus —– Desain khusus tutup botol sanés ngan ukur ngajamin kaéndahan botol, tapi ogé cocog sareng palem, janten gampang muka botol.
  • ❤PORTABLE —– Bungkusanna ngajantenkeun sampurna pikeun perjalanan sareng gampang pas dina dompét anjeun. Bentukna ngantep anjeun langkung saé dibawa sareng moal gampang kaluar.
  • ❤MANY nganggo —– minyak atsiri, aromaterapi, kabut awak, alat pertolongan pertama, ubar bumi, semprot DIY buatan sendiri, parfum alami, penyegar udara, botol sampel parfum, sareng seueur deui

Detil Produk

Tanda Produk

Jumlah Modél

xsp-036

polumeu

50ML 100ML

pamakean

perfme

Pangolahan permukaan

percetakan layar sutra; stamping panas; tiris; lukisan warna, palapis UV; mindahkeun panas; ngagosok seuneu; ngagosok tangan jsb

ukuran pompa sayogi

15mm

bahan cap

PP, ABS, MS, surlyn, k-résin, akrilik, zamac, kaca, aluminium, kulit, kai jsb

dosis pompa

0.06ml / T, 0.15-0.2ml / T

Naha milih urang / jiamei bungkus?

        1. Kami ngahasilkeun bahan nyalira, anu ngajantenkeun harga langkung saing sareng pangiriman gancang-gancang.

        2. Kami nyayogikeun jasa ODM sareng ngirimkeun sababaraha gaya sareng desain pangénggalna ka konsumén unggal bulan.

        3. Kami damel kerjasama sareng palanggan utama di Jérman / 40%, AS / 25%, Inggris 10%, Kanada / 5%, Italia / 3%, Spanyol / 5%, Perancis / 3%, Rusia / 5%, Koréa Kidul / 2%, Jepang 2%.

        4. Kami gaduh laporan uji standar pikeun pasar anu béda tina SGS atanapi ITS, punten kirimkeun kami email pikeun kéngingkeun salinan laporan uji éta.

        5. Botol kaca tiasa ngadukung mariksa sababaraha jinis sertipikat.

        6. Kami gaduh pangalaman éksténsif dina nyayogikeun jasa kualitas pikeun pangecér.

        7. Kami ngabagéakeun ITS atanapi SGS FRI, sareng tiasa masihan jaminan kualitas 60 dinten.

Kumaha cara mesen?

        1. Sampel persetujuan.

        2. Saatos nampi sertipikat investasi kami, nasabah deposit setoran 30% atanapi muka surat kiridit.

        3. Palanggan nyatujuan conto pp urang sareng nampi laporan uji upami diperyogikeun.

        4. FRI.

        5. Rarangkén kiriman.

        6. Anu nyayogikeun ngatur dokumén anu diperyogikeun sareng ngirim salinan tina dokumén ieu.

        7. Palanggan mangaruhan pamayaran kasaimbangan.

        8. Anu nyayogikeun ngirimkeun dokumén aslina atanapi telex pikeun ngaleupaskeun barangna.

        9. jaminan kualitas 60 dinten saatos kiriman.

liucheng
yunshu

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami