• sub_head_bg

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd.

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan produksi anu ngahususkeun kana bungkusan bahan kemasan kosmétik di bumi sareng luar negeri, sareng bungkus minyak atsiri sareng kosmétik di bumi sareng luar negeri. Éta utamina ngajual sareng ngajual botol parfum, botol minyak atsiri, botol aromaterapi, botol krim lotion, sareng sajabana Perusahaan terdaftar disahkeun ku departemén nagara anu aya hubunganana.

Produk utama nyaéta: botol minyak atsiri coklat, botol minyak atsiri biru, botol minyak atsiri héjo, botol minyak atsiri transparan, botol minyak atsiri bodas, botol Xilin sareng produk sanés.

Produksi cocog tina botol minyak atsiri tutup palastik + colokan batin, botol minyak atsiri tutup aluminium anodized, botol minyak atsiri anodized aluminium anti-maling cap, botol minyak atsiri plastik gelas tetes, botol minyak penting cap sirah ageung, tutup bakelite, jsb.

Tutup botol minyak penting anu dirarancang ku sababaraha fungsi tiasa mastikeun panyegelan sareng ketahanan korosi anu saé pisan, mastikeun yén 100% minyak atsiri henteu dibocorkeun, sareng éta moal ngoksidasi sareng ngabeledug.

Tutup botol minyak penting anu dirarancang ku sababaraha fungsi tiasa mastikeun panyegelan sareng ketahanan korosi anu saé pisan, mastikeun yén 100% minyak atsiri henteu dibocorkeun, sareng éta moal ngoksidasi sareng ngabeledug.

jiamei

Didirikeun Di

Perusahaan urang didirikeun taun 2016.

Sértipikat Perusahaan

Sértipikat CE, ANSI, SGS sareng ISO 9001.

Misi Perusahaan

Nyayogikeun harga sareng jasa anu pangsaéna

Palayanan

Profésional, épisiensi tinggi, tim jasa unggulan.

Cap sareng colokan netes ogé tiasa nyayogikeun sababaraha rupa kecepatan ngeclak anu béda pikeun minuhan titisan minyak atsiri anu kandel anu béda.  
Produk seri botol minyak penting dihasilkeun ku ngenalkeun mesin pembentuk kaca otomatis canggih. Kualitas produk stabil, simpangan kapasitas alit, kabersihan luhur, ketebalan témbok botol sareng warna seragam, sareng kakuatan pangaruhna tinggi.

Garis lemes sareng teratur, sareng kakuatan tekanan internalna tinggi. Produkna dianggo pikeun bungkus bahan kimia rupa sapertos ngeusian minyak atsiri, bahan aditif pangan, panengah farmasi, sareng réagen kimia.

Integritas, kakuatan sareng kualitas produk Xuzhou Jiamei Packaging Products Co., Ltd. parantos dikenal ku industri. Réréncangan ti sadaya lapisan masarakat dipapag pikeun nganjang, ngabimbing sareng negosiasi bisnis.