• sub_head_bg

Botol kualitas luhur anu jelas pikeun minyak kalayan jinis topi

Warna: Jelas

Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
Aplikasi: Botol minyak atsiri mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun minyak atsiri, minyak urut, parfum kosmetik, laboratorium, kimia sareng seueur cairan.
Fitur: Botol gelas buleud jelas jelas pisan pikeun perjalanan.
Pamayaran: T / T
Bahan: Kaca


Detil Produk

Tanda Produk

Botol minyak atsiri mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun minyak atsiri, minyak urut, parfum kosmétik, laboratorium, bahan kimia sareng langkung seueur cairan. Botol tetes minyak esensial ieu didamel tina gelas anu kuat sareng éndah, tutup anu anjeun hoyong pilih. Botol isi ulang kami sampurna pikeun perjalanan, aromaterapi, sareng seueur deui. Nalika ngumbara, eusian ku produk kaséhatan atanapi kageulisan anu anjeun pikahoyong, tina minyak orok dugi ka remover makeup pikeun parfum, sareng ukuran anu alit ngajantenkeun aranjeunna hébat dina ngangkut dompet atanapi kantong anjeun.

Warnana jelas, dina pantaran panonpoé, aranjeunna ngagurilap sareng éndah. Titis didamel tina gelas, janten éta moal berinteraksi sareng minyak atanapi bahan kimia. Botol kaca ieu pikeun minyak atsiri tiasa dieusian deui sareng dianggo deui, janten anjeun bakal kéngingkeun seueur kagunaan masing-masing. Kami gaduh layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng prosés sanésna, janten kami tiasa ngarobih logo sareng pola anu béda anu anjeun peryogikeun. Éta sayogi dina 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30 ml, 50ml, 100ml sareng spésifikasi sanés pikeun pilihan anjeun. Anjeun tiasa milih kapasitas anu pas numutkeun kabutuhan anjeun pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Botolna katingali sareng karaos propésional, janten aranjeunna bungkus sampurna pikeun saha waé anu ngical produkna nyalira. Eusian botol panyiraman gelas ieu ku campuran aromaterapi anjeun nyalira pikeun nyiptakeun aroma anu santai, ngirangan setrés pikeun diri anjeun atanapi pikeun batur. Éta bakal ngajantenkeun kado anu unik. Upami anjeun milari cara anu pikaresepeun sareng hemat biaya pikeun ngalangkungan gaya hirup anu ramah lingkungan, punten pilih botol minyak atsiri praktis kami!

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan palayanan pelanggan kami.

Di handap ieu mangrupakeun kualifikasi botol minyak atsiri kami.

Kapasitas

Pcs / CTN

Beurat / PCS

Jangkungna / PCS

Diameter

5ml

765

22g

5cm

2.2cm

10ml

768

26g

5,8cm

2,5cm

15ml

468

33g

6,5cm

2,9cm

20ml

468

36g

7,1cm

2,9cm

30ml

330

48g

7,9cm

3,3cm

50ml

246

64g

9,2cm

3,7cm

100ml

140

95g

11.2cm

4.4cm

Essential oil bottle5
Essential oil bottle4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami