• sub_head_bg

diwarnaan 5ml 10ml bocor buktina roller baja gelas bola gulung dina botol parfum

Penanganan permukaan: PRINTING SCREEN

Pamakéan Industrial: perawatan pribadi

Bahan Dasar: Gelas

Bahan Awak: Gelas

Bahan kerah: Kaca

Tipe Sealing: Gulung Hurung

Anggo: Minyak atsiri

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Nomer modél: BMA0VC0R005

Ngaran mérek: Mekar

Volume: 5ml 10ml

Bahan: Kaca

Sampel: Disayogikeun Gratis

Wangun: Silinder

Pakét: Buleud karton

Warna botol: Biru atanapi adat

Logo: Logo Khusus

Ukuran: 60 * 15mm


Detil Produk

Tanda Produk

Naha Pilih Kami

Pabrik 1.direct kalayan harga kalapa, nyadiakeun klien solusi bungkusan ékonomi. 

2. Insinyur anu berpengalaman, nyiptakeun botol kaca kualitas anu saé. 

3. LOGO khusus tiasa dicitak 

4. MOQ handap 

5. Masihan diskon nalika anjeun gaduh $ 1000

6. Kirimkeun barang dina waktosna.

Pedaran Produk

Fitur: - Kaca Ngajaga Ngalawan Sinar UV anu ngabahayakeun. - Botol kaca tahan korosi, bal praktis sareng awét - Sampurna pikeun perjalanan, gampang dibawa, dieusian deui, dibabawa sareng merenah. - Cocog pikeun dimuat sababaraha jinis minyak, sapertos minyak esensial majemuk, minyak nabati, inti, parfum, sareng sajabana Tapi henteu cocog pikeun cairan kentel. - Dipaké pikeun panangan, bagian awak sareng bagian awak anu sanés.

Nami

Botol kaca

Kodeu HS

7010901000, 7010902000, 7010903000, 7010909000

Kapasitas

5ml 10ml

Gaya awak

buleud, Silinder, customzied

Warna Awak

Emas, pérak, hideung

Bahan Awak

Kaca

Prosés permukaan awak 

percetakan layar, labél iteuk

Bahan cap

alumite

Prosés permukaan cap

Éléktropat 

Prosés permukaan Logo

Stamping panas, Percetakan Layar, decal

Pamayaran

Pesenan jaminan Perdagangan Alibaba, Paypal, T / T, Western Union, Money Gram, Card Credit, jsb

MOQ

100 pcs, sareng tiasa nyayogikeun conto.

Pamakéan

minyak atsiri, sampel parfum, Cairan kosmetik sapertos krim, losion, pondasi, sérum, primér, panyumput, perawatan kulit, sareng sajabana-cair, Perawatan Pribadi

Sampel dina stock

1) Sampel biaya: gratis
2) Diterangkeun waktos: 1-2 dinten
3) QTY: 1-5 PCS

Ngaropea sampel

1) Sampel khusus 50-100 usd kalebet muatan anu jelas
2) Diterangkeun waktos: 7-10 dinten
3) QTY: 1-5 pcs

Pesenan masal waktos Diterangkeun

Gumantung kana kaayaan ngahasilkeun anu sabenerna. biasana 30 dinten saatos sampel dikonfirmasi. 35-40 dinten saatos nampi setoran 

Ngepak

kantong plastik, ngaleutikan, kotak pvc, kotak kertas, kertas pembagi, karton, palét 

Waktos pangiriman

nganyatakeun 5-45 dinten, kapal 7-55 dinten, numutkeun alamat anjeun

Sértipikasi

ASTM / CPSC / SGS / MSDS

Botolna mangrupikeun tempat make-up anu teu dieusian deui. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.

Penampilan botol saderhana sareng murah, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelan kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.

Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing runtah. Tutupana ngajadikeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.

botol minyak olahan kaca

Karakteristik tina

Kapasitas: 10 ml

Warna 1: Hideung

Warna 2: Pérak

Asesoris tambahan

Genep titisan

2 corong

Dua pembuka botol

Cocog pikeun minyak atsiri, wewangian, parfum sareng perlindungan tina sinar anu ngabahayakeun

[Bola]: Bola didamel tina stainless steel kualitas luhur, tahan korosi. Ketat nyegah kabocoran

[Ukuran rujukan]: Pérak sareng emas, tiasa nahan cairan 10 ml; Botolna 7,7 cm panjang sareng lébar 17 mm. Ukuran portabel cocog pikeun kaluar atanapi ngarambat. Mangga tingali gambar pikeun dagang

[Lega dianggo]: Kapasitas 10ml ngamungkinkeun anjeun nyimpen minyak alami, sérum, parfum atanapi cairan sanés kanggo kabutuhan perawatan kulit sadidinten, sampurna pikeun perjalanan sareng gampang dibawa dina dompét anjeun

 

1-3-1
1-1 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami