• sub_head_bg

Botol kaca-kaca 10ml idéal pikeun minyak atsiri parfum Bola logam stainless steel gampang digeleserkeun dina kulit

Penanganan permukaan: Ukiran

Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi

Bahan Dasar: gelas

Bahan Awak: gelas

Bahan kerah: gelas

Tipe Sealing: SCREW CAP

Anggo: Minyak atsiri

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Nomer modél: Roller Botol-10ml

Ngaran mérek: JiaMei

Bahan: Kaca

Pamakéan: minyak atsiri / minyak lip

Wangun: buleud

Pakét: karton

Sertifikasi: LFGB

Kapasitas: 10ml

Warna: Disaluyukeun

Cap: cap screw

Ngaran produk: botol kaca leutik 10ml roller ball botol warna minyak atsiri nyemprot


Detil Produk

Tanda Produk

2. Lapisan UV anu éndah ngajaga minyak berharga anjeun tina karusakan UV sareng UV

3. Kualitas anu saé, cocog pikeun dompét, produk perjalanan sareng sampling

4. Aroma *, minyak atsiri, bungkus labél pribadi

Bahan: plastik, stainless steel, kaca. Warna: biru. Dimensi: Mangga tingal gambar pikeun detil. Kapasitas: 1ml / 0.9oz, 2ml / 0.6oz, 3ml / 0,1oz pikeun pilihan anjeun. Ngemas: 12 lembar per urutan.

Botolna mangrupikeun tempat make-up anu teu dieusian deui. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.

Penampilan botol saderhana sareng murah, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelan kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.

Warna: biru.

Diménsi: Mangga tingali gambarna kanggo detil na.

Kapasitas: 1ml / 0.9oz, 2ml / 0.6oz, 3ml / 0.1oz pikeun pilihan anjeun.

Paking: 12 buah per urutan.

Botolna mangrupikeun tempat make-up anu teu dieusian deui. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.

Penampilan botol saderhana sareng murah, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelan kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.

Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing runtah. Tutupana ngajadikeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.

Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, punten kirimkeun kami email sareng kami bakal bales dina 24 jam. Hatur nuhun pisan!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami