• sub_head_bg

Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd.

Alamat

Kamar 2501, Gedong 1, Blok 2, Vanke Huaihai Tiandi, Distrik Quanshan, Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu

Telepon

+86 18112030663

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami