• sub_head_bg

Logo Khusus 5ml 10ml 15ml Kaca Kristal Penting Minyak Gemstone Botol Roller

Volume: 10mL15mlother3ml5ml7ml8ml
Bahan: gelas, plastik, stainless steel.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan permukaan Nyetak offset
Pamakéan Industrial Perawatan Pribadi
Bahan Dasar gelas
Bahan Awak gelas
Bahan kerah gelas
Tipe sealing Gulung Hurung
Anggo Minyak Penting
Tempat Asalna Hebei, Cina
Jumlah Modél 10ml
Ngaran mérek jiamei
Bahan Kaca
Volume 10ml
Jinis cap Aluminium / Cap awi
Warna sodalite; jasper panon macan; aventurine héjo; fluorit; jasper beureum
Pamakéan minyak atsiri / parfum
MOQ 100 pcs
Waktos prosés 12-24 jam saatos kéngingkeun pamayaran anjeun
Sampel sampel gratis
Warna cap pérak / awi
Kecap konci botol roller minyak atsiri batu permata

Botolna mangrupikeun tempat make-up anu teu dieusian deui. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.
Penampilan botol saderhana sareng murah, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelan kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.
Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing runtah. Tutupana ngajadikeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.
botol minyak olahan kaca
Karakteristik tina
Kapasitas: 10 ml
Warna 1: Hideung
Warna 2: Pérak
Asesoris tambahan
Genep titisan
2 corong
Dua pembuka botol
Cocog pikeun minyak atsiri, wewangian, parfum sareng perlindungan tina sinar anu ngabahayakeun
[Bola]: Bola didamel tina stainless steel kualitas luhur, tahan korosi. Ketat nyegah kabocoran
[Ukuran rujukan]: Pérak sareng emas, tiasa nahan cairan 10 ml; Botolna 7,7 cm panjang sareng lébar 17 mm. Ukuran portabel cocog pikeun kaluar atanapi ngarambat. Mangga tingali gambar pikeun dagang
[Lega dianggo]: Kapasitas 10ml ngamungkinkeun anjeun nyimpen minyak alami, sérum, parfum atanapi cairan sanés kanggo kabutuhan perawatan kulit sadidinten, sampurna pikeun perjalanan sareng gampang dibawa dina dompét anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami