• sub_head_bg

Custom didamel 5ml 10ml 13ml 15ml botol Polandia kuku kosong

Produk: custom made 5ml 10ml 13ml 15ml kosong botol Polandia kuku.
Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup.
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan.
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas 5ml 7ml 9ml 10ml 11ml 13ml 14ml 17ml
Warna jelas, ibun hideung sareng warna sanésna 
MOQ 10000
Aplikasi Minyak Polandia Kuku
Sampel sampel gratis
Palayanan Percetakan layar / stamping panas / percetakan labél / frosted jsb
Pamayaran Paypal, T / T, Western Union, Money Gram, Kartu Kredit, jsb
Waktos prosés dina 12-24 jam saatos nampi pamayaran anjeun
4-5
4-6
4-7
4-8
4-9
4-10
4-11
4-12

Xuzhou jiamei produk bungkusan co., Ltd. Mangrupikeun panyadia botol kaca serelek, botol plastik, kotak kertas, tabung kertas sareng produk sanésna, kalayan alat uji anu sampurna sareng kakuatan téknis anu kuat. Kalayan rupa-rupa produk, kualitas anu saé, harga lumayan sareng gaya novél, éta seueur dianggo dina bungkusan farmasi sareng industri sanés. Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah, janten, kami ngandelkeun integritas sikap win-win pikeun ngadukung kualitas produk perusahaan pangakuan anu lumayan.

1. Naha urang tiasa kéngingkeun sampel gratis?
A: Leres, anjeun tiasa. Kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun anjeun pikeun nalungtik kualitas urang.
2. Dupi urang nyungkeun percetakan labél?
A: Leres, anjeun tiasa. Urang tiasa ngadamel percetakan labél numutkeun paménta anjeun.
3. Naon waktos lead normal?
A: Kanggo produk saham, kami bakal dikirimkeun dina waktos 1-2 dinten saatos nampi pamayaran anjeun.
Pikeun produk sanés, numutkeun jumlah anjeun.
4. Naon istilah pengiriman anjeun?
A: Kanggo urutan alit: FEDEX, DHL, UPS, TNT dll tiasa disayogikeun.
Pesenan ageung, ku laut atanapi ku hawa, numutkeun paménta anjeun.
5. Naon anu dilakukeun pabrik anjeun ngeunaan kadali kualitas?
A: urang ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak.
6. Upami aya botol anu rusak, kumaha anjeun tiasa ngabéréskeun pikeun kami?
A: urang gaduh 1: 1 gaganti botol anu rusak.
7. Kumaha mesen?
A: 1) anjeun carioskeun kami jinis botol, ukuran, warna, sareng jumlah anu anjeun pikahoyong,
2) kami ngadamel cutatan pikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun.
3) Upami anjeun wareg ku cutatan kami, maka anjeun mayar,
4) urang ngatur pengiriman saatos nampi pamayaran anjeun.
8. Kontak Warta
Whatsapp / Mobile / Wechat: +8618112030663
E-mail: alisa@glass-jm.com, wilujeng sumping patarosan anjeun salajengna!

custom made 5ml 10ml 13ml 15ml empty nail polish bottle5
custom made 5ml 10ml 13ml 15ml empty nail polish bottle6
custom made 5ml 10ml 13ml 15ml empty nail polish bottle7
4-16

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami