• sub_head_bg

Botol minyak kosong ku sikat; Jembar panggunaan

Produk: botol minyak kosong kalayan sikat; Jembar panggunaan.
Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup.
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan.
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas 5ml 7ml 9ml 10ml 11ml 13ml 14ml 17ml
Warna jelas, ibun hideung sareng warna sanésna 
MOQ 10000
Aplikasi Minyak Polandia Kuku
Sampel sampel gratis
Palayanan Percetakan layar / stamping panas / percetakan labél / frosted jsb
Pamayaran Paypal, T / T, Western Union, Money Gram, Kartu Kredit, jsb
Waktos prosés dina 12-24 jam saatos nampi pamayaran anjeun

Naha milih urang?
Gampang mesen sareng nawiskeun sababaraha jinis jasa
1. Tes pelanggan: Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.
2. Percetakan labél: Percetakan layar / sutra, stamping panas sareng pananganan permukaan anu sanés
3. Gaya bungkus: Kantong poli dina karton, sapertos 5 botol per kantong poli dina karton.
4. Sampel: Kami tiasa nyayogikeun sampel gratis pikeun anjeun pikeun nguji kualitas.
5. Modél ngadamel: Urang tiasa ngahasilkeun modél numutkeun desain anjeun nyalira.
6. jaminan kualitas: Kami gaduh 1: 1 gaganti anu rusak.
7. Pangiriman: 2-3 dinten upami gaduhna dina bekel.

Xuzhou jiamei produk bungkusan co., Ltd. Mangrupikeun panyadia botol kaca serelek, botol plastik, kotak kertas, tabung kertas sareng produk sanésna, kalayan alat uji anu sampurna sareng kakuatan téknis anu kuat. Kalayan rupa-rupa produk, kualitas anu saé, harga lumayan sareng gaya novél, éta seueur dianggo dina bungkusan farmasi sareng industri sanés. Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah, janten, kami ngandelkeun integritas sikap win-win pikeun ngadukung kualitas produk perusahaan pangakuan anu lumayan.

Empty oil bottles with brushes; Wide range of use1

Kauntungan urang
1. kuku kuku, kuku Polandia lem, fungsional lem sumber hiji-eureun pabrik.
2. pabrik sorangan, pabrik penjualan langsung, pangiriman gancang.
3. Pasokan propésional dina Taobao, Tmall, AliExpress, Amazon sareng platform ritel sanésna, pikeun nyumponan kabutuhan kustomisasi anu dipersonalisasi, ngalaksanakeun paréntah perdagangan asing, borongan tempat ageung sareng sakumpulan campuran campuran alit.
4. Tim panilitian sareng pamekaran produk propésional, nuturkeun tren pasar sareng paménta sacara real waktos, sareng nempatkeun produk énggal dina rak.
5. bisnis kontak langsung pikeun pesenan ageung, kami bakal masihan anjeun harga paling kalapa di pasar.

Empty oil bottles with brushes; Wide range of use02
Empty oil bottles with brushes; Wide range of use03
Empty oil bottles with brushes; Wide range of use04
Empty oil bottles with brushes; Wide range of use05
Empty oil bottles with brushes; Wide range of use06
Empty oil bottles with brushes; Wide range of use2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami