• sub_head_bg

Kaunggulan perusahaan

Kaunggulan parusahaan urang, kaunggulan produk urang

Kami pembuatan profesional kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pengemasan kosmetik, kemasan farmasi sareng pengepakan makanan.

Kami ngagaduhan departemén panilitian sareng pamekaran, kaseueuran produk jinis énggal kami gaduh patén-patén, ayeuna urang gaduh 3 patén kanggo botol kami, kami lulus sababaraha sertifikasi tés, contona SGS.etc.

Departemen penjualan kami ngagaduhan tim dagang e-commerce global anu pangsaéna, tim kami sadayana ngagaduhan rasa jasa anu kuat.

  • Wholesale Green Amber Glass Essential Oil Roller Bottle

    Borongan Héjo Amber Kaca Penting Minyak Roller Botol

    Beuheung: 18-400
    Pcs / CTN: 768
    Tiung kaca ambér nyegah degradasi UV sareng ngajaga minyak penting aman. Kaca henteu kapangaruhan ku minyak anu kuat sapertos jeruk.
    Botol kaca ieu cocog pikeun nyimpen sareng mayungan cairan. Botol kaca anu disegel sareng bocor-buktina ieu dirancang pikeun ngajaga kasegaran sareng nilaina. Botol gelas tiasa nahan minyak atsiri, formulasi semprot sareng cairan sanés. Sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, réagen, pil, farmasi, jst.

    PUNTEN CATET
    Pilihan Caps sareng Top bakal sayogi.

  • Wholesale Transparent Glass Essential Oil Square Bottles

    Botol Persegi Minyak Esensial Grosir Transparan

    Warna : Transparan

    Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

    Aplikasi: Sampurna pikeun ngamuat sababaraha rupa minyak, sapertos minyak esensial majemuk, minyak nabati, inti, parfum, minyak pijat sareng sajabana

    Bahan : Kaca

    Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

    Pamayaran: T / T

  • Hot sale brown empty refillable Square Essential Oil Bottles

    Panas dijual coklat kosong dieusian deui Botol Minyak Penting

    Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

    Warna: Botol bunder amber coklat ngajagaan tina sinar UV sareng gaduh ukuran beuheung anu langkung ageung pikeun gampang dituang sareng dieusian.

    Pamakéan: Wadah anu sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, minyak inpormasi atanapi cairan sanésna sareng rupa-rupa kapsul sareng seueur ramuan sareng rempah.

    Bahan: Kaca

    Kustomisasi: Leres

    Pamayaran: T / T

  • Wholesale empty brown amber brown glass essential oil rollerball

    Grosir kosong amber coklat gelas coklat minyak esensial rollerball

    Warna: coklat ambar

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Aplikasi: Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun nyimpen parfum kosmétik, minyak atsiri sareng peran cair sanésna, gelas coklat ngagaduhan peran anu unik, éta tiasa dianggo pikeun nyegah pelanggaran sinar ultraviolét, pikeun mastikeun efektivitas cairanana.

    Bahan: Kaca

    Kustomisasi: Leres

    Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

    Paymrnt: T / T

  • Clear high quality bottles for oils with kinds of caps

    Botol kualitas luhur anu jelas pikeun minyak kalayan jinis topi

    Warna: Jelas

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
    Aplikasi: Botol minyak atsiri mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun minyak atsiri, minyak urut, parfum kosmetik, laboratorium, kimia sareng seueur cairan.
    Fitur: Botol gelas buleud jelas jelas pisan pikeun perjalanan.
    Pamayaran: T / T
    Bahan: Kaca

  • Hot sale blue glass roller ball bottles for essential oils with different caps

    Botol bal roller kaca biru jual panas pikeun minyak atsiri sareng topi anu béda

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
    Warna: Amber biru
    Pamakéan: Botol bal roller kaca biru pikeun minyak atsiri mangrupikeun kamar panyimpenan pikeun minyak atsiri, parfum sareng cairan sanés.
    Bahan: Kaca
    Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
    Pamayaran: T / T
    Botol kaca amber berdampak tinggi kandel sareng pelindung, sahingga hésé pisan pikeun dipotong atanapi dikeruk.
    Wadah amber tiasa ngajagi minyak atsiri sareng minyak pembawa tina cilaka. Kami gaduh kontrol netes anu langkung saé, panurun orifice sampurna anu pas sampurna dina botol, janten nalika anjeun nyiapkeun campuran-anjeun bakal nampi jumlah tetes anu anjeun peryogikeun.

  • Hot sale Black Glass Roller Bottles Essential Oil

    Dijual panas Botol Roller Kaca Hideung Minyak Penting

    Volume: 10ml
    Beuheung: 18-400
    Pcs / CTN: 768
    Diaméterna: 2.5cm

    Tiung kaca ambér nyegah degradasi UV sareng ngajaga minyak penting aman. Kaca henteu kapangaruhan ku minyak anu kuat sapertos jeruk.
    Botol kaca ieu cocog pikeun nyimpen sareng mayungan cairan. Botol kaca anu disegel sareng bocor-buktina ieu dirancang pikeun ngajaga kasegaran sareng nilaina. Botol gelas tiasa nahan minyak atsiri, formulasi semprot sareng cairan sanés. Sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, réagen, pil, farmasi, jst.

    PUNTEN CATET
    Pilihan Caps sareng Top bakal sayogi.

  • Hot Sale Empty Refillable White Porcelain Essential Oil Bottle

    Dijual Panas Botol Oli Penting Porselen Bodas Isi Ulang

    Volume: 30ml
    Beuheung: 18-400
    Pcs / CTN: 330
    Diaméterna: 3,3cm
    Botol kaca didamel tina bahan anu ramah lingkungan, henteu ngandung BPA sareng timbel, sareng tiasa nyimpen sareng nganggo cairan anjeun sacara épéktip sareng aman. Kaca langkung aman tibatan plastik sabab palastik tiasa nyaring bahan kimia dina kaayaan anu tangtu.
    Botol gelas ngagaduhan kagunaan anu kuat sareng sampurna pikeun nyampur pembersih anjeun nyalira, pepelakan anu disemprot, aromaterapi, semprot linen rumah tangga kanggo nyetrika, semprot pelembab rambut, penyegar udara alami, lanté atanapi karpét anu bersih, Campuran cuka sareng cai pikeun ngabersihkeun jandéla, ngadamel -up pelembab raray, sareng sajabana

    PUNTEN CATET
    Rupa-rupa jinis Caps sareng Tops bakal sayogi.