• sub_head_bg

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha urang tiasa kéngingkeun sampel gratis?

A: Leres, anjeun tiasa. Kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun anjeun pikeun nalungtik kualitas urang.

Dupi urang nyungkeun percetakan labél?

A: Leres, anjeun tiasa. Urang tiasa ngadamel percetakan labél numutkeun paménta anjeun.

Naon waktos lead normal?

A: Kanggo produk saham, kami bakal dikirimkeun dina waktos 1-2 dinten saatos nampi pamayaran anjeun.
Pikeun produk sanés, numutkeun jumlah anjeun.

Naon istilah pengiriman anjeun?

A: Kanggo urutan alit: FEDEX, DHL, UPS, TNT dll tiasa disayogikeun.
Pesenan ageung, ku laut atanapi ku hawa, numutkeun paménta anjeun.

Naon anu dilakukeun pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

A: urang ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak.

Upami aya botol anu rusak, kumaha anjeun tiasa ngabéréskeun pikeun kami?

A: urang gaduh 1: 1 gaganti botol anu rusak.

Kumaha mesen?

A: 1) anjeun carioskeun kami jinis botol, ukuran, warna, sareng jumlah anu anjeun pikahoyong,
2) kami ngadamel cutatan pikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun.
3) Upami anjeun wareg ku cutatan kami, maka anjeun mayar,
4) urang ngatur pengiriman saatos nampi pamayaran anjeun.

Wartoskeun Kontak:

Whatsapp / Mobile / Wechat: +8618112030663
E-mail: alisa@glass-jm.com, wilujeng sumping patarosan salajengna!

Hoyong damel sareng urang?