• sub_head_bg

Kaunggulan perusahaan

Kaunggulan parusahaan urang, kaunggulan produk urang

Kami pembuatan profesional kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pengemasan kosmetik, kemasan farmasi sareng pengepakan makanan.

Kami ngagaduhan departemén panilitian sareng pamekaran, kaseueuran produk jinis énggal kami gaduh patén-patén, ayeuna urang gaduh 3 patén kanggo botol kami, kami lulus sababaraha sertifikasi tés, contona SGS.etc.

Departemen penjualan kami ngagaduhan tim dagang e-commerce global anu pangsaéna, tim kami sadayana ngagaduhan rasa jasa anu kuat.

  • New Design Amber Glass Single Gourd Essential Oil Bottle

    Botol Oli Penting Tunggal Amber Kaca Tunggal Gourd

    Volume: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Warna: Amber coklat botol minyak hurang tunggal

    Kustomisasi: Leres

    Bahan: Kaca

    Pamakéan: Minyak atsiri

    Gaya: Kualitas Tinggi

    Pamayaran: T / T

    Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

  • Wholesale Custom cosmetic refillable empty double gourd essential oil bottles

    Borongan kosmétik Adat refillable kosong gourd botol minyak atsiri

    Bahan : Kaca

    Kapasitas: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Warna : Coklat

    Tempat Asalna: Shanghai.Lianyungang, Ningbo

    Logo: Nyetak Logo Khusus

    Pamayaran: T / T

    Palayanan: layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan, firing hiasan sareng prosés sanésna

    Aplikasi: Sampurna pikeun ngamuat sababaraha rupa minyak, sapertos minyak esensial majemuk, minyak nabati, inti, parfum, minyak pijat dll.