• sub_head_bg

Serangki Lancome kelas tinggi botol kaca paking kulit lalaki

Bahan: Kaca
Warna: Bisa disesuaikan 
Karajinan: Percetakan layar, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng anu sanésna
Kapasitas
Botol krim: 30g, 50g
Cai make-up sareng botol lotion: 40ml, 80ml, 100ml, 120ml
Pamakéan: Krim, cai mak-up sareng losion


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Botol kaca gelas perawatan kulit lalaki sacara Lancome

Nyetak Logo

Leres

Gaya

Sampel

Balanja

DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut

OEM

Salaku pamundut anjeun

Kumpulan Kosmétik Lancome pikeun Lalaki mangrupikeun sababaraha set kosmetik anu sayogi pikeun lalaki. Éta didamel tina gelas bermutu tinggi, anu misahkeun kosmétik ti dunya luar sareng nyegah évaporasi sareng kontaminasi cairan. Gelas handapeun na didamel janten langkung kentel sareng langkung awét. Punten yakin, produk perusahaan kami saluyu sareng standar nasional, henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi anu kuat, bahanna ogé ngajagi lingkungan. Cai make-up sareng botol lotion dicocogkeun sareng pompa sareng penutup, sareng botol krim nganggo gasket ditarik-tangan sareng sampulna.
Spésifikasi botol susu nyaéta 40ml, 80ml, 100ml sareng 120ml. Botol krim aya dina ukuran 30g sareng 50g. Perusahaan kami gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, kami bakal sampurna nyalin gambar anjeun nyayogikeun, pikeun mastikeun kapuasan anjeun.

Punten Catet
1. Harga: Harga dina halaman nyaéta botol bulistir + tutup, teu kaasup prosés. Mangga kontak layanan palanggan pikeun cutatan khusus
2. Sampel: Sampel umumna awakna botol transparan tanpa warna nganggo kopél.

Métode Pesenan
Upami anjeun peryogi, kami tiasa nyayogikeun conto kanggo anjeun pikeun mastikeun gaya akhir. Kusabab urang gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten kami tiasa ngarobih kecap sareng pola anu béda pikeun anjeun. Punten ngahubungan layanan palanggan pikeun detil. Saatos éta, anjeun mayar setoran, sareng kami bakal ngahasilkeun produk sacara ageung numutkeun conto. Akhirna, produk dikirim ka anjeun sareng dikirimkeun pikeun nyaimbangkeun pamayaran saatos ditampi anjeun. Janten deal urang parantos réngsé.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami. Kami ngarepkeun hubungan hubungan bisnis sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami