• sub_head_bg

Botol pondasi cair kaca forsted kualitas luhur ku handap kandel

Bahan: Kaca
Kapasitas: 30ml
Ngepaskeun: Ngompa
Warna: Frost
Pamakéan: Yayasan cair sareng anu sanés
Palabuhan: Shanghai, Lianyungang, Ningbo


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Botol pondasi cair kaca forsted

Wangunna

Alun-alun

Kustomisasi

Leres

Pamayaran

T / T

Balanja

DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut

OEM

Salaku pamundut anjeun

Karajinan

layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakan sareng anu sanésna

Botol pondasi cair kaca forsted pasagi didamel tina gelas bermutu, anu awét, aman sareng ramah lingkungan, tahan cai sareng awét. Éta ngagaduhan ciri anu handapna kandel pisan, dina panangtayungan botol dina waktos anu sami, éta langkung unik.
Éta tiasa nyimpen minyak sintétik, minyak atsiri alami, wewangian, wewangian atanapi cairan sanés pikeun nyumponan pangabutuh sadidinten sareng kabutuhan awak. Éta mangrupikeun panyalindungan modél sareng lingkungan. Kaca éstét kaca forsted kaca pondasi cair kalayan tutup tiasa nyumponan kabutuhan makeup sadidinten anjeun.
Botol pondasi cair kaca forsted cocog dina kantong anjeun, dompét, tas tangan, ransel, atanapi koper pikeun gampang dibawa sapopoe. Éta tiasa ngeusianana dina hitungan detik. Tambih Deui, anjeun tiasa nganggo deui cairan saatos anjeun nganggo, anu merenah sareng ngahémat artos.

Punten Catet
1. Kustomisasi warna: kedah nyayogikeun conto atanapi nomer warna Pantone
2. Nyalin kustomisasi: kedah nyayogikeun format percetakan format CDR / AI
3. prosés: percetakan layar suhu luhur / stamping panas pérak / electroplating warna UV / Sanding / semprot

Métode Pesenan
Nalika anjeun milih produk, anjeun tiasa ngahubungi salesman kami pikeun konsultasi sababaraha patarosan anu anjeun hoyong terang. Upami diperlukeun, kami bakal dikirimkeun anjeun conto pikeun konfirmasi gaya anjeun. Terus saatos anjeun mayar setoran, kami bakal ngamimitian produksi sareng ngadamel produkna. Tungtungna, barangna bakal dikirimkeun ka anjeun (lebet detail ngeunaan modeu transportasi), sareng anjeun bakal mariksa barangna, nganteurkeun pembayaran kasaimbangan, sareng ngalengkepan paréntah. Mangga kontak kami gancang-gancang!

Upami anjeun mendakan produk kami cocog, mangga ngahubungan kami. Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa ngahubungi staf layanan palanggan kami, aranjeunna bakal ngajawab pikeun anjeun. Kami bakal ngawula ka anjeun kalayan sepenuh hati sareng ngarep-ngarep ngahontal kerjasama anu pikaresepeun sareng anjeun .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami