• sub_head_bg

Botol Yayasan Dropper Liquid Foundation transparan kualitas luhur

Bahan: Kaca
Kapasitas: 20ml, 30ml, 40ml
Warna: transparan
Tempat Asalna: Shanghai.Lianyungang, Ningbo
Logo: Nyetak Logo Khusus
Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Botol Yayasan Dropper Liquid Yayasan Transparan

Karajinan

layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakanfiring firing sareng prosés sanésna

Aplikasi

Sampurna pikeun Liquid Foundation

Balanja

DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut

OEM

Salaku pamundut anjeun

Gaya

Sampel

Botol yayasan cair transparan pasagi didamel tina gelas bermutu, perlindungan lingkungan anu indah, sareng saluyu sareng standar kualitas nasional. Éta pakait sareng panyiraman, sareng aya seueur jinis droppers sirah gél. Anjeun tiasa milih numutkeun kahoyong anjeun, ngahubungi detil jasa palanggan. Segel kedap tina cap nyegah kontaminasi. Sungut botol ngadopsi desain benang sareng cangkéng tekanan anu cocog pikeun nyegah kabocoran cairan. Handap tina botol didesain kana desain anti-selip benang anu cekung sareng cembung, kentel handapeun botol. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyepeng sérum, sanitizer tangan, losion, jsb
Spesifikasi botol pondasi cair transparan kuadrat nyaéta 20ml, 30ml sareng 40ml. Anjeun tiasa milih spésifikasi numutkeun kabutuhan anjeun. Perusahaan kami gaduh layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan, firing firing sareng prosés sanésna. Kami bakal nyalin gambar anu anjeun nyayogikeun sampurna pikeun mastikeun kapuasan anjeun. Kami gaduh sajumlah ageung tempat ngantosan adat pengolahan anjeun.

Kauntungannana perusahaan
1. Kustomisasi warna: kedah nyayogikeun conto atanapi nomer warna Pantone
2. Nyalin kustomisasi: kedah nyayogikeun format percetakan format CDR / AI
3. prosés: percetakan layar suhu luhur / stamping panas pérak / electroplating warna UV / Sanding / semprot

Jalan Pesenan
Upami anjeun peryogi, kami tiasa nyayogikeun conto kanggo anjeun pikeun anjeun mastikeun gaya akhir. Kusabab urang gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, janten kami tiasa ngarobih kecap sareng pola anu béda pikeun anjeun. Mangga kontak layanan palanggan pikeun detil. Saatos éta, anjeun mayar setoran, sareng kami bakal ngahasilkeun produk sacara ageung numutkeun conto. Tungtungna, produk dikirim ka anjeun sareng dikirimkeun pikeun nyaimbangkeun pamayaran saatos ditampi. Janten deal urang parantos réngsé.
Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa ngahubungi staf layanan palanggan kami, éta bakal ngajawab pikeun anjeun. Kami bakal ngawula ka Sadérék kalayan haté sareng ngaharepkeun ngahontal kerjasama anu pikaresepeun sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami