• sub_head_bg

Botol Kosmetik Penjualan Panas Acrylic pikeun perawatan personnal

Botol krim
Volume: 20g, 30g, 50g
Cai make-up sareng botol lotion
Volume: 20ml, 30ml40ml, 50ml60ml, 80ml, 100ml, 120ml
Bahan: Kaca
Pamakéan: Krim, cai mak-up sareng losion
Palabuhan: Shanghai, Ningbo, Lianyungang


Detil Produk

Tanda Produk

Serangkaian akrilik set kosmetik kami mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun nyimpen produk perawatan kulit (losion, sérum, krim, sareng sajabana). Kauntungan produk nyaéta pikeun mastikeun yén produk anjeun nahan baktéri sareng bebas tina parobahan kerén dina oksidasi hawa, mastikeun kualitas produk. Aranjeunna ogé jaminan pikeun kasalametan hirup anjeun. Barina ogé, kasalametan sareng kualitas kosmétik penting pisan. Kosmétik disimpen dina jalan anu salah bakal nyababkeun oksidasi produk. Cai make-up sareng botol lotion dicocogkeun sareng sirah pompa, awét, énténg, kuat. Éta nyayogikeun jumlah emulsi anu sampurna dina hiji waktos. Anjeun tiasa nganggona sapinuhna dugi ka teu aya nanaon deui. Botol krim disertakeun ku tutup. Aranjeunna ngagaduhan tutup plastik di luhur pikeun nambihan lapisan panyalindungan tambahan.
Ukuran botol krim wajah nyaéta 20g, 30g sareng 50g. Spésipikasi cai make-up sareng botol lotion 20ml, 30ml, 40ml, 50ml, 60ml, 80ml, 100ml sareng 120ml.

Botol krim

Kapasitas

Pcs / kotak

Beurat / PCS

Jangkungna (kalayan tutup)

Jangkungna (tanpa tutup)

Diaméter (maks.)

20g

240

45g

3.2cm

4,5cm

4,7cm

30g

200

65g

3,9cm

5.0cm

5,5cm

50g

120

92g

4,5cm

6.2cm

5,5cm

Make-up cai jeung losion botol

Kapasitas

Pcs / kotak

Beurat / PCS

Jangkungna (kalayan tutup)

Jangkungna (tanpa tutup)

Diaméter (maks.)

20ml

264

48g

8,3cm

5,4cm

3,7cm

30ml

240

60g

9,8cm

6.8cm

3,7cm

40ml

192

70g

11.3cm

8,2cm

3,7cm

50ml

160

70g

12.1cm

9.1cm

3,6cm

60ml

140

83g

13.7cm

10,7cm

3,7cm

80ml

120

107g

14.8cm

11.7cm

4,0cm

100ml

88

127g

15,2cm

12.1cm

4.3cm

120ml

80

132g

17,4cm

14,2cm

4,2cm

Perusahaan kami gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, janten kami tiasa ngarobih téks sareng pola anu béda pikeun anjeun. Numutkeun ka kabutuhan anjeun, anjeun tiasa ngahubungi layanan palanggan pikeun detil ngeunaan sarat anjeun. Perusahaan kami gaduh propésional tanaga bisnis pikeun ngalayanan anjeun. Tarékah kami nyaéta palanggan heula, jasa anu jujur.
Upami anjeun wareg ku produk kami, mangga ngahubungan kami iraha waé pikeun layanan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami