• sub_head_bg

Hot sale Amber Green Boston Glass Roller Botol kanggo Minyak Penting

Pcs / CTN: 540
Warna: amber héjo
Ukuran: 15ml, 30ml, 60ml, 120ml, 250ml, 500ml
Bahan: Kaca
Palayanan: layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng anu sanésna
Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Pamilik Botol Boston kami mangrupikeun produk anu pohara populér pikeun masarakat kontémporér kusabab penampilanna anu sampurna sareng aksi anu kuat. Anggo botol Polandia coklat coklat pikeun ngahémat artos, ngahémat lingkungan, sareng ngirangan bahan kimia palastik di bumi anjeun. Sprayers Non kimiawi tiasa dianggo deui pikeun sadaya semprot cair anjeun.

Tambihkeun naon waé anu anjeun damel di bumi. Éta nganggo kagunaan teu terbatas kalebet nyampur campuran panyuci anjeun nyalira, nyemprot pepelakan sapertos pepelakan juicy atanapi bumbu, dianggo pikeun nyetrika semprot linen rumah tangga, semprot pelembab rambut, semprot serangga anu teu beracun, semprot piaraan, kutu atanapi semprot bau, penyegar udara alami jero rohangan, lantai atanapi beberesih karpét, cuka sareng campuran cai pikeun meresihan jandéla, pelembab raray kosmétik, nyeuseuh sayuran. Deodorant mandi sareng resep kaéndahan kulit buatan bumi.

Kapasitas Ukuran beuheung Pcs / kotak Beurat / PCS Jangkungna / PCS Diameter
15ml 18-400 540 27.1g 6.8cm 2,5cm
30ml 20-400 360 46.1g 7,8cm 3,3cm
60ml 20-400 240 55,5g 9,4cm 3,9cm
120ml 22 / 24-400 128 107,9g 11.3cm 4,9cm
250ml 22-400 60 165,9g 13,9cm 6.1cm
500ml 28-400 60 241.2g 16.8cm 7,5cm

Anjeun tiasa milih spésifikasi anu pas pikeun nyumponan kabutuhan anjeun numutkeun spésifikasi di luhur.

Upami anjeun resep kana produk kami, punten ulah sono sareng ngahubungi salesmen kami. Tangtosna upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk, anjeun ogé tiasa konsultasi ka kami, kami salawasna aya dina jasa anjeun.

Prosés mesen kami nyaéta kieu. Upami anjeun peryogi, kami tiasa nyayogikeun conto kanggo anjeun pikeun mastikeun gaya akhir. Kusabab urang gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, janten kami tiasa ngarobih anu béda-béda kecap sareng pola pikeun anjeun. Mangga kontak layanan palanggan pikeun detil. Saatos éta, anjeun mayar setoran, sareng kami bakal ngahasilkeun produk sacara ageung numutkeun conto. Tungtungna, produk dikirim ka anjeun sareng dikirimkeun pikeun nyaimbangkeun pamayaran saatos ditampi. .Jadi deal urang parantos.

PUNTEN CATET

Aya sababaraha rupa topi sareng topi kanggo dipilih.

Boston bottle4
Boston bottle3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami