• sub_head_bg

Dijual panas Botol Roller Kaca Hideung Minyak Penting

Volume: 10ml
Beuheung: 18-400
Pcs / CTN: 768
Diaméterna: 2.5cm

Tiung kaca ambér nyegah degradasi UV sareng ngajaga minyak penting aman. Kaca henteu kapangaruhan ku minyak anu kuat sapertos jeruk.
Botol kaca ieu cocog pikeun nyimpen sareng mayungan cairan. Botol kaca anu disegel sareng bocor-buktina ieu dirancang pikeun ngajaga kasegaran sareng nilaina. Botol gelas tiasa nahan minyak atsiri, formulasi semprot sareng cairan sanés. Sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, réagen, pil, farmasi, jst.

PUNTEN CATET
Pilihan Caps sareng Top bakal sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Botol Minyak Penting Hideung
Kapasitas 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
Kustomisasi Leres
Warna Hideung
Palayanan  layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakan sareng anu sanésna
Palabuhan Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran T / T

Botol minyak atsiri kaca hideung mangrupikeun produk populér di momen ieu. Botol minyak olahan kualitas luhur ieu mangrupikeun nilai hemat artos kanggo bungkus. Naha anjeun hoyong ngahémat artos dina botol panyimpenan kelas ésénsial minyak penting anjeun? Botol kaca Amér sampurna pikeun sakumpulan dina harga borongan. Botol ngagaduhan tampilan anu raos sareng raos, janten bungkusna sampurna pikeun palanggan mana waé. Botol amber kaca dianggap kualitas pangsaéna. Unggal jenis botol nyimpen cairan naon waé dina spésifikasi anu béda, didesain tina tahan korosi, gelas tahan kejutan, sareng awét awét pisan, janten anjeun tiasa kéngingkeun paling manpaat kanggo paling sakedik artos.

Naha anjeun prihatin ngeunaan panyimpenan minyak esensial anjeun, parfum, semprot sareng solusi pembersih? Sagala jinis cairan tiasa disimpen kalayan aman nganggo botol kami. Permukaan kaca Amber anu teu aya buktoskeun UV mastikeun yén produk anjeun dijaga tina radiasi UV. Naha anjeun kantun nyimpen minyak karesep anjeun pikeun dianggo sapopoé, atanapi ngemas deui produk anu dijual, bungkus ieu bakal cekap. Sareng anjeun henteu kedah ngajaga botolna poék. Ku cara ieu, anjeun tiasa aman sareng gampang ngabungkus deui sareng ngirim produk cair anjeun . Perusahaan kami gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés, urang tiasa ngarobih sababaraha pola atanapi LOGO anu anjeun peryogikeun pikeun anjeun. Ieu bakal kado anu lembut, émutan. Spésifikasi produk kalebet 5ml, 10ml, 15ml , 20ml, 30ml, 50ml, 100ml. Anjeun tiasa milih spésifikasi numutkeun kabutuhan Anjeun.

Upami anjeun mendakan produk kami cocog, mangga ngahubungan kami. Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa ngahubungi staf layanan palanggan kami, aranjeunna bakal ngajawab pikeun anjeun. Kami bakal ngawula ka anjeun kalayan sepenuh hati sareng ngarep-ngarep ngahontal kerjasama anu pikaresepeun sareng anjeun .

 

Essential oil bottle5
Essential oil bottle3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami