• sub_head_bg

Botol bal roller kaca biru jual panas pikeun minyak atsiri sareng topi anu béda

Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
Warna: Amber biru
Pamakéan: Botol bal roller kaca biru pikeun minyak atsiri mangrupikeun kamar panyimpenan pikeun minyak atsiri, parfum sareng cairan sanés.
Bahan: Kaca
Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran: T / T
Botol kaca amber berdampak tinggi kandel sareng pelindung, sahingga hésé pisan pikeun dipotong atanapi dikeruk.
Wadah amber tiasa ngajagi minyak atsiri sareng minyak pembawa tina cilaka. Kami gaduh kontrol netes anu langkung saé, panurun orifice sampurna anu pas sampurna dina botol, janten nalika anjeun nyiapkeun campuran-anjeun bakal nampi jumlah tetes anu anjeun peryogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Gelas biru botol bal roller pikeun minyak atsiri anu didamel tina gelas amber bermutu sareng tahan awét. Kaca kualitas saé sapertos ieu beurat sareng ketebalan anu tangtu nalika dianggo dina botol-botol ieu, ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun kumpulan minyak atsiri anjeun. Éta ngagaduhan desain botol kaca biru kobalt, ukuran alit , beurat lampu kompak, buktina bocor, bungkusan gampang, tujuanna pikeun ngajagi intisari / minyak atsiri / minyak wangi / minyak aromaterapi, sareng sajabana. Vial didamel tina bahan grade-ubar sahingga aman dianggo dina kosmétik. Kusabab éta ukuran alit sareng genah, éta cocog pisan pikeun perjalanan.

Warna na biru, siga Amber, éta pikaresepeun pisan. Datangna dina sababaraha ukuran anu béda, kalebet 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml. Urang tiasa dumasar kana kabutuhan sareng karesep anjeun pikeun milih spésifikasi anu pas pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Nalika anjeun badé indit-inditan, botol-botol botol kosmétik anu ageung henteu merenah, botol minyak olahan kami henteu ngan ukur tiasa nyimpen kosmétik, tapi ogé enteng sareng merenah. Ogé, desain amber ngajaga cairan di jero tina sinar ultraviolét.

Kapasitas Pcs / CTN Beurat / PCS Jangkungna / PCS Diameter
5ml 765 22g 5cm 2.2cm
10ml 768 26g 5,8cm 2,5cm
15ml 468 33g 6,5cm 2,9cm
20ml 468 36g 7,1cm 2,9cm
30ml 330 48g 7,9cm 3,3cm
50ml 246 64g 9,2cm 3,7cm
100ml 140 95g 11.2cm 4.4cm

Éta pisan saderhana dianggo. Tuang cairan anu anjeun peryogikeun pikeun disimpen dina botol sareng tutup tutupna pikeun nyegah kabocoran. Perhatian khusus nyaéta cairan umum dina botol minyak halus henteu tiasa ngajaga pangaruh aslina dina ledakan sinar matahari, maka éta anu pangsaéna nempatkeun botol minyak halus dina tempat anu tiis.

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga ngahubungan palayanan pelanggan kami. Palanggan jasa bakal nyayogikeun conto-conto numutkeun kabutuhan anjeun, ku anjeun pikeun mastikeun gaya na. Upami paménta anjeun ageung, urang tiasa ngahasilkeun sareng ngolah produk anu disesuaikan numutkeun kabutuhan anjeun. Urang gaduh layar percetakan, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten urang tiasa ngarobih LOGO, pola sareng saterasna sesuai sareng kabutuhan anjeun.

Essential oil bottle4
Essential oil bottle3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami