• sub_head_bg

Panas dijual coklat kosong dieusian deui Botol Minyak Penting

Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

Warna: Botol bunder amber coklat ngajagaan tina sinar UV sareng gaduh ukuran beuheung anu langkung ageung pikeun gampang dituang sareng dieusian.

Pamakéan: Wadah anu sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, minyak inpormasi atanapi cairan sanésna sareng rupa-rupa kapsul sareng seueur ramuan sareng rempah.

Bahan: Kaca

Kustomisasi: Leres

Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Botol minyak olahan kuadrat ngagaduhan desain alun-alun saderhana modéren, saderhana sareng murah, janten éta kasohor pisan di kalangan umum. Botol kaca damel ku bahan baku olahan, persiapan angkatan, lebur, citakan, pangubaran panas sareng prosés anu sanés. Éta cocog pikeun bungkusan cair sapertos: minyak atsiri anu sampurna, parfum, minyak inpormasi atanapi cairan sanésna. Tangtosna, botol ieu leres-leres tahan bocor. Tong hariwang, kosmétik anjeun moal murag. Naon deui, botol tiasa dianggo deui saatos anjeun beresih éta, anu merenah sareng ramah lingkungan.

Bahan-bahanna Kaca
Palabuhan Lianyungang, Shanghai
Nyetak logo Leres
Gaya Sampel
Palayanan percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés

Warna botol sapertos kieu coklat hideung. Éta saé pisan. Desain unik na ngajaga cairan tina sinar ultraviolét sareng cairan anu aya di jero. Éta ngagaduhan jinis kapasitas anu béda pikeun anjeun milih, kalebet: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml. Anjeun tiasa nyandak pilihan anu wajar numutkeun anjeun kabutuhan nyalira. Nalika anjeun di bumi, anjeun ogé tiasa milih spésifikasi anu rada ageung pikeun mastikeun panggunaan sadidinten. Upami anjeun iinditan, anjeun tiasa milih anu langkung alit, sabab gampang dibabawa. Kedah diémutan yén cairanana umumna disimpen dina botol minyak olahan teu ngagaduhan jalan pikeun ngajaga épéktipitas aslina dina ledakan sinar panonpoé, janten anu pangsaéna pikeun nempatkeun botol minyak olahan dina tempat anu tiis.

Mimiti, kontak layanan palanggan pikeun ngabahas masalah conto. Sampel maénkeun peran penting dina urutan. Saatos anjeun parantos mastikeun gaya na, sampel bakal dikirim ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun. Teras, upami teu aya masalah, kami bakal ngarobih produksi. saatos anjeun mayar setoran. Kusabab urang gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten kami tiasa ngarobih kecap sareng pola anu béda pikeun anjeun. Numutkeun kabutuhan anjeun, anjeun tiasa ngahubungi palayanan pelanggan. Tungtungna, panarimaan pangiriman, ngalengkepan urutan.

Botol minyak rupa kuadrat kualitas luhur ieu pantes dibeli, punten tong sono!

Essential oil bottle3
Essential oil bottle5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami