• sub_head_bg

Dijual Panas Botol Oli Penting Porselen Bodas Isi Ulang

Volume: 30ml
Beuheung: 18-400
Pcs / CTN: 330
Diaméterna: 3,3cm
Botol kaca didamel tina bahan anu ramah lingkungan, henteu ngandung BPA sareng timbel, sareng tiasa nyimpen sareng nganggo cairan anjeun sacara épéktip sareng aman. Kaca langkung aman tibatan plastik sabab palastik tiasa nyaring bahan kimia dina kaayaan anu tangtu.
Botol gelas ngagaduhan kagunaan anu kuat sareng sampurna pikeun nyampur pembersih anjeun nyalira, pepelakan anu disemprot, aromaterapi, semprot linen rumah tangga kanggo nyetrika, semprot pelembab rambut, penyegar udara alami, lanté atanapi karpét anu bersih, Campuran cuka sareng cai pikeun ngabersihkeun jandéla, ngadamel -up pelembab raray, sareng sajabana

PUNTEN CATET
Rupa-rupa jinis Caps sareng Tops bakal sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Ngaran Produk Botol Minyak Penting Porselen Bodas
Ukuranna 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
Bahan Kaca
Kustomisasi Leres
Warna Bodas
Palayanan  layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakan sareng anu sanésna
Palabuhan Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran T / T

Botol minyak porselin bodas perusahaan urang didamel tina gelas tahan korosi. Awak botol kandel, lemes sareng tahan dampak. Botol porselen gelas minyak penting botol dirancang pikeun ngabantosan ngajaga minyak atsiri tina sinar ultraviolét anu ngabahayakeun. Janten nempatkeun tutup deui dina botol pas mungkin saatos dianggo. Éta nganggo sampul pikeun nyegah minyak tina ngejat gancang, janten sampurna pikeun neundeun minyak atsiri, parfum, campuran sampel DIY sareng aromaterapi sareng cairan sanésna. Sanaos produk ieu didamel tina gelas, éta leutik pisan sareng enteng. Éta cocog pikeun nyandak sababaraha produk perawatan kulit sadidinten nalika ngumbara.

Kapasitas botol minyak porselen bodas nyaéta 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml. Anjeun tiasa milih produk anu leres numutkeun kahoyong sareng kabutuhan anjeun. Kami gaduh produk unggal spésifikasi dina saham. Sampel mangrupikeun bagian anu penting tina pesenan. Janten upami anjeun peryogi sampel, anjeun tiasa ngahubungi palayanan pelanggan, layanan palanggan bakal masihan anjeun waleran anu nyugemakeun. Perusahaan kami ogé ngagaduhan percetakan layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten upami anjeun kedah ngarobih pola atanapi Logo anu tangtu dina botol minyak olahan, urang ogé tiasa ngalengkepan.

Ieu di handap aya prosés mesen urang.

Nalika anjeun milih produk, anjeun tiasa ngahubungi salesman kami pikeun konsultasi sababaraha patarosan anu anjeun hoyong terang. Upami diperlukeun, kami bakal dikirimkeun anjeun conto pikeun konfirmasi gaya anjeun. Terus saatos anjeun mayar setoran, kami bakal ngamimitian produksi sareng ngadamel produkna. Tungtungna, barang bakal dikirimkeun ka anjeun (lebet detail ngeunaan modeu transportasi), sareng anjeun bakal mariksa barangna, nganteurkeun pembayaran kasaimbangan, sareng ngarengsekeun pesenan. Mangga kontak kami gancang-gancang

White porcelain essential oil bottle5
White porcelain essential oil bottle3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami