• sub_head_bg

Botol gél jual panas 10ml bentuk buleud gel kuku botol bungkus ku topi bodas

Produk: Botol gel jual panas 10ml buleud bungkus kuku kuku bungkus ku cap bodas
 Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Botol gél jual panas 10ml bentuk buleud gel kuku botol bungkus ku topi bodas
Bahan Kaca
Warna Jelas, ogé warna anu disayogikeun sayogi.
Kapasitas 10ml
Moq (1) 10.000 pcs nalika gaduh saham
(2) 500,000 pcs nalika peryogi produksi massal atanapi muka kapang anyar
Waktos pangiriman (1) Di stock: dina 7-10 dinten saatos nampi bayaran.
(2) Kaluar tina stok: 25 ~ 30 dinten saatos nampi bayaran.
Palabuhan: Shanghai, Qingdao atanapi Lianyungang
Nanganan permukaan Hot stamping, Electroplating, Percetakan layar sutra, lukisan Semprot, E Frosting, Decal, Label jst.
Tempat Asalna Xuzhou, Jiangsu, Cina
OEM Wilujeng sumping
Kauntungan Harga murah, pangiriman gancang, Kualitas luhur, harga kalapa, jasa propésional

Ngeunaan produk
Botol Polandia Kuku Kosong 10ml - Botol kosong ieu dibarengan ku sikat, gampang dianggo; botol kaca transparan matak ngamudahkeun ningali sésana tina kosmétik
Botol gelas leutik anu jelas ieu sampurna pikeun nyimpen kuku, aséton, cet atanapi cairan laboratorium anu sanés. Alus pikeun DIY warna sareng gaya anjeun nyalira sareng ogé saé pikeun ngarangkep kuku kuku sareng sababaraha cairan, sareng sajabana Ukuran lucu gampang dibawa, éta pikaresepeun pikeun perjalanan sareng touch-up nalika di perjalanan.
Botol Polandia kuku universal ieu cocog pikeun kaseueuran mérek kuku.
Tip haneut: upami bulu anu ngagulung atanapi dibagi kana dua buntut, punten surupkeun kana cai panas sareng aranjeunna bakal damang.
Diménsi: Kira-kira 1.43 "diameter * 1,83" jangkungna.

Q1: Ngeunaan Sampel
Leres, kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis tapi biaya kurir kedah aya dina aksés anjeun.

Q2. Ngeunaan Jasa Proses jero
Leres, urang tiasa nyayogikeun percetakan layar, stamping panas, frosting, label, jst.
Sedengkeun pikeun nyetak warna: Naon waé warna sayogi numutkeun nomer warna Pantone.

Q3: Ngeunaan OEM
Leres, urang tiasa muka kapang numutkeun kabutuhan pelanggan upami diperyogikeun.

Q4: Ngeunaan Waktu Diterangkeun
Leres,
1) Kanggo produk saham, kami bakal ngirim barang ka anjeun dina waktos 1-2 dinten saatos kami nampi anjeun setoran.
2) Kanggo produk handing permukaan, waktos pangiriman aya dina 7-15 dinten saatos kami nampi setoran anjeun.
3) Kanggo produk anu henteu kantos kami produksi, waktos pangiriman aya dina 25-30 dinten saatos kami nampi setoran anjeun

Q5: Ngeunaan kiriman
Leres,
1) FOB: Punten wartosan kami inpormasi kontak agén panerus anjeun.
2) CIF: Biasana urang kirimkeun aranjeunna kana laut atanapi hawa, upami anjeun gaduh urutan alit, urang tiasa ngintunkeun aranjeunna ku express. Janten, punten avdise kami port tujuan anjeun atanapi alamat gudang anjeun.

Q6: Ngeunaan Sarat Pamayaran
Leres, T / T, L / C, Western Union, Paypal, Alibaba One-touch, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami