• sub_head_bg

Panas Jual Botol cairan Élit Transparan pikeun cai make-up sareng losion

Bahan: Kaca
Kapasitas: 20ml, 30ml, 40ml, 50ml, 60ml, 80ml
Warna: transparan
Tempat Asalna: Shanghai.Lianyungang, Ningbo
Logo: Nyetak Logo Khusus
Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Botol cairan Élit transparan

Karajinan

layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakanfiring firing sareng prosés sanésna

Aplikasi

Sampurna pikeun hakekat, cai make-up sareng losion jsb.

Balanja

DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut

OEM

Salaku pamundut anjeun

Gaya

Sampel

Botol ésén didamel tina gelas bermutu, séhat sareng aman, awak botolna herang tur buleud. Sungut botol nyaéta desain sungut, buleud sareng lemes, ngeusian sareng beberesih langkung merenah. Bagian handap datarna buleud sareng kandel, awét, henteu gampang ruksak, penampilan anu saé. Hal ieu sering dipasangkeun sareng pompa tekanan atanapi tetes lem-tip. Anjeun tiasa milih numutkeun karesep anjeun.
Éta sayogi dina 20ml, 30ml, 40ml, 50ml, 60ml, 80ml. Naha anjeun hoyong ngahémat artos dina botol panyimpenan kelas sérum anjeun? Botol gelas anu jelas dina harga borong anu sampurna pikeun sakumpulan. Perusahaan kami gaduh layar sutra , stamping panas, frosting, labél, warna percetakan, firing firing sareng prosés anu sanés. Kami bakal nyalin gambar anu anjeun nyayogikeun sampurna pikeun mastikeun kapuasan anjeun.

Kauntungan parusahaan
1. Kaséhatan héjo, kantor bersih
2. Kontrol ketat, bungkusan indah
3. layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan , hiasan firing jeung prosés kustomisasi séjén
4. Rupa-rupa alat pemurnian, panggunaan séhat pikeun panangtayungan lingkungan sareng kabersihan
5. Katengtreman panyalindungan lingkungan, integrasi industri sareng komersial

Jalan Pesenan
Ieu mangrupikeun cara mesen sareng kami. Upami anjeun peryogi sampel, mangga kontak layanan palanggan pikeun detil. Anjeun mastikeun gaya na kirimkeun sampel. Saatos anjeun mayar setoran, perusahaan kami bakal ngamimitian ngahasilkeun sareng ngolah produk massal khusus. Tungtungna, kami bakal ngirim produk ka anjeun pikeun anjeun ditampa sareng mayar mayar kasaimbangan. Sajauh ieu, order kami parantos réngsé.
Upami anjeun mendakan produk kami cocog, mangga ngahubungan kami. Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa ngahubungi staf layanan palanggan kami, aranjeunna bakal ngajawab pikeun anjeun. Kami bakal ngawula ka anjeun kalayan sepenuh hati sareng ngarep-ngarep ngahontal kerjasama anu pikaresepeun sareng anjeun .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami