• sub_head_bg

Méwah 5ml 10ml 15ml batu permata roller ball kaca kristal minyak wangi botol minyak wangi

Penanganan permukaan: Ukiran

Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi

Bahan Dasar: gelas

Bahan Awak: gelas

Bahan kerah: gelas

Tipe Sealing: SCREW CAP

Anggo: Minyak atsiri

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Nomer modél: Roller Botol-10ml

Ngaran mérek: Jia Mei

Bahan: Kaca

Pamakéan: minyak atsiri / minyak lip

Wangun: buleud

Pakét: karton

Sertifikasi: LFGB

Kapasitas: 10ml

Warna: Disaluyukeun

Cap: cap screw

Ngaran produk: botol kaca leutik 10ml roller ball botol warna minyak atsiri nyemprot


Detil Produk

Tanda Produk

1. Ukuran botol bal: 20 mm x 85 mm; Kapasitas: 10 ml; Bola warna anu éndah: jasper beureum, panon macan, lapis lazuli, fluorit warna, kristal mawar, amethyst, kristal transparan, * Dong ling, obsidian, batu natrium

2. Pakét anu merenah - Sadaya botol dibungkus dina karton leutik sareng dijagaan ku busa mutiara pikeun nyegah botol tina saling tabrakan

3. ukuran Portable, sampurna pikeun perjalanan sareng gampang dibawa dina dompét anjeun; Botol bal ieu cocog pikeun nyepeng minyak atsiri, minyak parfum, pewangi, ésens, integral, campuran sampel DIY sareng cairan perawatan kulit anu sanés

4. Unggal botol roller dilengkepan kuil permata roller taneuh pikeun nyegah pamisahan campuran minyak berminyak DIY buatan tangan anjeun sareng leres manjangan umur rak tina campuran minyak penting buatan anjeun

5. Unggal bal permata digosok sareng cukup lancar pikeun nerapkeun minyak atsiri sacara merata tanpa macét atanapi murag.

Bahan: plastik, stainless steel, kaca.

Warna topi nyaéta emas, warna utamina biru, pink, *, bodas, ungu, konéng kanggo anjeun pilih.

Kapasitas: 5 ml /0.75 oz

Beurat: 9g / sapotong.

Paking: 12 buah per urutan.

Botolna mangrupikeun tempat make-up anu teu dieusian deui. Éta cocog pikeun dianggo nganggo panolak, obat nyamuk, krim, pelembab, minyak atsiri éncér, minyak parfum atanapi cairan sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas anjeun anu alit.

Penampilan botol saderhana sareng murah, sungutna rata, handapeun na rata, kandel témbok seragam, hérangna hérang, panyegelan kuat, sareng kualitas produk tiasa langkung dijaga.

Ukuran kendang ngamungkinkeun gesekan seragam anu langkung saé sareng cairanna tanpa teuing runtah. Tutupana ngajadikeun botol langkung diséépkeun sareng nyegah produk tina bocor. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.

Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, punten kirimkeun kami email sareng kami bakal bales dina 24 jam. Hatur nuhun pisan!

3-1
3-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami