• sub_head_bg

Pakét kosmétik méwah nyetél botol krim kageulisan sareng kendi kosong

Volume: 30g, 50g, 30ml, 60ml, 100ml, 120ml
Warna: Salaku pamundut anjeun
Kustomisasi: Leres
Bahan: Kaca
Pamakean: emulsi, intisari, krim pameunteu sareng sajabana
Palayanan: layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés
Bahan: Kaca


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Beauty raray Kosmétik susunan
Palabuhan Shanghai, Lianyungang, Qingdao
Pamayaran T / T
Balanja DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut
OEM Salaku pamundut anjeun

Set kosmétik Beauty Beauty urang ngagaduhan penampilan anu hipu. Éta didamel tina gelas halus sareng gelasna tiasa didesain dina warna anu beda-beda numutkeun kabutuhan anjeun. Botol beuheung sareng tutupna dipahat ku pola gaya méwah ringan, sahingga botol sacara gembleng katingali méwah sareng lemes. Janten susunan kosmetik sapertos kieu henteu ngan ukur tingkat penampilanna tinggi, sareng fungsina ampuh pisan. Konsumén resep pisan kana bungkusan ieu kalayan tingkat tampilan anu luhur. Botol krim disertakeun sareng tutup sareng gasket ditarik-tangan. cai sareng lotion make-up botolna dicocogkeun ku sirah panyiram.

Ukuran botol krimna 30g, 50g. Spésifikasi cai make-up sareng botol lotion 30ml, 60ml, 100ml sareng 120ml.

Botol-botol ieu didamel tina kandel, raos kaca sagelas anu jelas anu tiasa dikumbah sareng dianggo deui nalika éta kosong, janten merenah pisan. Punten yakin kualitasna, nyaéta ngaliwatan pamariksaan kualitas, punten yakin yén tiasa dianggo. Kami gaduh layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten urang tiasa ngarobih kecap sareng pola anu béda anu anjeun peryogikeun.

Nalika anjeun milih produk, anjeun tiasa ngahubungi salesman kami pikeun konsultasi sababaraha patarosan anu anjeun hoyong terang. Upami diperlukeun, kami bakal dikirimkeun anjeun conto pikeun konfirmasi gaya anjeun. Teras saatos anjeun mayar setoran, kami bakal ngamimitian produksi sareng ngadamel produk. Tungtungna, barang bakal dikirimkeun ka anjeun (modeu transportasi lengkep), sareng anjeun bakal mariksa barangna, nganteurkeun pembayaran kasaimbangan, sareng ngarengsekeun ordo.
Kami gaduh staf layanan palanggan anu hadé pikeun ngadangukeun masalah anjeun sareng nyayogikeun anjeun sareng solusi.

Tarékah jasa kami pelanggan heula, jasa heula! Kami ngarepkeun hubungan bisnis sareng anjeun sareng ngarepkeun pamariksaan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami