• sub_head_bg

Botol Oli Penting Tunggal Amber Kaca Tunggal Gourd

Volume: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

Warna: Amber coklat botol minyak hurang tunggal

Kustomisasi: Leres

Bahan: Kaca

Pamakéan: Minyak atsiri

Gaya: Kualitas Tinggi

Pamayaran: T / T

Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo


Detil Produk

Tanda Produk

Botol minyak atsiri gourd mangrupikeun produk desain énggal Xuzhou Jiamei Glass Products Co., Ltd. Béda sareng botol minyak halus anu bentuke silindris, tampilan na mangrupikeun bentuk gourd tunggal. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi botol minyak halus biasa, tapi ogé ngagaduhan penampilan anu unik sareng lemes. Nalika anjeun nganggo éta, anjeun henteu ngan ukur yakin, tapi ogé resep panon. Botol minyak labu didamel tina gelas amber, anu tiasa ngajagi cairan tina sinar ultraviolét. Éta sami salaku botol biasa tina minyak olahan, tiasa nyimpen minyak atsiri, kosmétik sareng parfum, campuran minyak atsiri sareng cairan sanésna. Botol hurang tunggal biasana dicocogkeun ku tutup supa, sahingga ngagaduhan penampilan anu lembut, bageur sareng geulis. Sumawona, punten istirahat yakin yén kualitas produk kami dijamin pisan sareng teu perlu hariwang ngeunaan kabocoran kosmétik anjeun. Éta cocog pikeun masagi, salon parawatan, salon rambut, toko aromaterapi, panggunaan pribadi.

Spésifikasi botol gandum tunggal minyak refined nyaéta 10ml, 20ml, 30ml, 50ml sareng 100ml. Éta ogé tiasa nyumponan kabutuhan sadidinten anjeun. Perusahaan kami ogé ngagaduhan percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng téknologi kelas munggaran sanés, tiasa nyayogikeun anjeun séri jasa anu anjeun peryogikeun, salaku conto, nyitak Logo anjeun dina produk pikeun mastikeun kasenangan anjeun! Sampel peryogi pisan dina urutan. Tangtosna, kami hoyong masihan anjeun sampel supados anjeun tiasa mariksa kualitas sareng mastikeun gaya na, pikeun ngagampangkeun kerjasama urang.

Kapasitas Jangkungna / PCS Diameter haliber
10ml 5,7cm 3,3cm 1,8cm
20ml 6.3cm 3,8cm 1,8cm
30ml 6.8cm 4,2cm 1,8cm
50ml 8,9cm 4,6cm 1,8cm
100ml 14cm 5,5cm 1,8cm

Upami anjeun ngagaduhan patarosan pikeun konsultasi, anjeun tiasa ngahubungi salesman perdagangan luar negeri kami, kami bakal ngajawab pikeun anjeun. Ngarep-ngarep kerjasama sareng anjeun. Haté henteu sakumaha saé tindakan, punten Peta gancang

Gourd bottle6
Gourd bottle7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami