• sub_head_bg

Tumuwuhna pasar, tren sareng ramalan botol kaca sareng wadah gelas ti taun 2020 dugi ka 2025

Botol kaca sareng wadah gelas utamina dianggo dina industri minuman beralkohol sareng minuman non-alkohol, anu tiasa ngajaga inersitas kimia, sterilitas sareng impermeabilitas. Nilai pasar botol kaca sareng wadah gelas di 2019 nyaéta $ 60,91 milyar sareng diperkirakeun ngahontal US $ 77,25 milyar dina 2025, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 4,13% antara 2020 sareng 2025.
Bungkusan botol kaca didaur ku standar anu luhur, anu ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun bahan bungkus tina sudut pandang lingkungan. Daur ulang 6 ton gelas tiasa langsung ngahémat 6 ton sumber daya sareng ngirangan 1 ton émisi CO2.

Salah sahiji faktor utama anu nyababkeun kamekaran pasar botol kaca nyaéta kanaékan konsumsi bir di seueur nagara. Bir mangrupikeun inuman alkohol anu dibungkus dina botol kaca. Éta dibungkus dina botol kaca poék pikeun ngawadahan eusina. Upami zat ieu kakeunaan sinar ultraviolét, éta tiasa gampang buruk. Salaku tambahan, numutkeun data Urusan Industri NBWA Industri 2019, konsumén Amérika 21 taun na langkung ngonsumsi langkung ti 26,5 galon bir sareng cider per jalma per taun.

Salaku tambahan, ku paringkatan larangan panggunaan botol PET sareng peti pikeun bungkusan farmasi sareng transportasi ku departemén anu relevan sareng agénsi pangaturan anu relevan, konsumsi PET diperkirakeun pencét. Salila période ramalan, ieu bakal ngadorong paménta botol kaca sareng wadah gelas. Salaku conto, Bandara San Fransisco ngalarang penjualan cai botolan palastik sekali pakai ti Agustus 2019. Kawijakan ieu bakal dilarapkeun ka réstoran, kafe sareng mesin penjual otomatis caket kebon sistem produksi pertanian. Ieu bakal ngamungkinkeun panumpang nyandak botol anu tiasa diisi deui, atanapi kanggo ngagaleuh botol aluminium atanapi gelas anu tiasa dieusian di bandara. Kaayaan ieu dipiharep bisa ngagambarkeun paménta botol kaca.

Tren pasar utama
Minuman alkohol diarepkeun nyéépkeun botol kaca pangsa pasar anu penting mangrupikeun salah sahiji bahan kemasan anu langkung saé pikeun bungkusan inuman alkohol (sapertos roh). Kamampuh botol kaca pikeun ngajaga aroma produk sareng rasa anu ngadorong paménta. Rupa-rupa pamasok di pasar ogé parantos niténan kanaékan paménta ti industri roh. Salaku conto, Piramal Glass, anu palangganna kalebet Diageo, Bacardi, sareng Pernod, parantos ningali paningkatan permintaan pikeun botol roh khusus dina jangka pondok.
Botol kaca mangrupikeun bahan bungkusan anu langkung populér pikeun anggur, khususna gelas warna. Alesanna nyaéta anggur henteu matak kakeunaan panonpoé, upami henteu, anggurna bakal musnah. Dipiharep dina mangsa ramalan, tumuhna konsumsi anggur bakal ngadorong paménta bungkusan botol kaca. Salaku conto, numutkeun ka OIV, kaseueuran nagara ngahasilkeun 292,3 juta hektarolit anggur dina taun fiskal 2018.
Numutkeun ka Persatuan Anggur Bangsa-Bangsa Bangsa-Bangsa, vegetarian mangrupikeun salah sahiji tren dina pamekaran anggur gancang, sareng dipiharep bakal kagambar dina produksi anggur. Ieu bakal ngamajukeun munculna anggur anu langkung ramah vegetarian, janten seueur botol kaca anu diperyogikeun.

Daérah Asia-Pasipik dipiharep gaduh pangsa pasar anu kawilang ageung
Kusabab kanaékan paménta pikeun industri farmasi sareng kimia, daérah Asia-Pasipik diperkirakeun ngahontal tingkat pertumbuhan anu signifikan tibatan nagara-nagara sanés. Kusabab teu raoseun botol kaca, aranjeunna langkung resep ngagunakeun botol kaca pikeun bungkus. Nagara ageung sapertos Cina, India, Jepang sareng Australia parantos masihan sumbangan penting pikeun tumuhna pasar bungkusan botol kaca di daérah Asia-Pasipik.

Di Cina, kusabab parobihan régulasi anu anyar di nagara éta, perusahaan farmasi asing nyanghareupan kasusah dina ngalaksanakeun bisnis, utamina dina hal asupna pasar sareng kontrol harga. Ku alatan éta, pamaén domestik gaduh kamungkinan kasempetan pertumbuhan sabab tiasa ngalaman paningkatan paménta botol kaca sareng wadah gelas ti perusahaan ieu. Salaku tambahan, numutkeun data ti Banco do Nordeste, konsumsi minuman beralkohol Cina diperkirakeun ngahontal 54,12 milyar liter dina 2021.

Departemén anu aya hubunganana di India langkung saé ayeuna ngamajukeun pangirangan panggunaan palastik tunggal-panggunaan. Dina Séptémber 2019, Badan Kaamanan sareng Standar Pangan India ngumumkeun yén hotél tiasa nyayogikeun sémah cai gelas tibatan cai botol cai plastik, asal cai na nyumponan standar kaamanan sareng botolna henteu dijual. Saatos prakarsa ieu, seueur ranté hotél di India anu ngirangan panggunaan palastik panggunaan tunggal.

Dina Juli 2019, Jepang nyusun tilu Standar Industrial Jepang anu anyar sareng ngarévisi dalapan standar pikeun ngamajukeun bahan-bahan anu didamel liwat daur ulang botol kaca limbah sareng usaha-usaha salajengna pikeun ngawangun masarakat daur ulang sumber daya anu sustainable. Perusahaan produk pangan sareng produk rumah tangga utama Jepang, sapertos cabang perusahaan lokal Procter & Gamble urang Lotte sareng Kirin, babarengan ngagabungkeun inisiatif pikeun ngawangun sistem daur ulang kanggo kontainer anu henteu ngandung plastik.


Waktos Post: Sep-15-2020