• sub_head_bg

Warta Perusahaan

  • Glass bottle production process and common problems

    Prosés produksi botol kaca sareng masalah umum

    1. Diagram alur prosés utama botol kaca nyaéta sapertos kieu: Rupa-rupa bahan baku → bengkel batching → timbangan → pergaulan → bengkel lebur → mesin tuang → oven kaca (oven) lebur → saluran tuang (mesin) → ngabentuk alat-alat → panyapelan → pamariksaan , bungkus → ninggalkeun pabrik 2 ....
    Maca deui
  • The development history of glass

    Sejarah pangembangan gelas

    Anu ngadamel kaca munggaran di dunya nyaéta urang Mesir kuno. Penampilan sareng panggunaan gelas ngagaduhan riwayat langkung ti 4.000 taun dina kahirupan manusa. Manik kaca leutik parantos digali di sésa-sésa Mesopotamia sareng Mesir kuno 4.000 taun ka pengker. Dina abad ka-12 Maséhi, kaca kaca komersial ...
    Maca deui
  • About the Material and Coloring Process

    Ngeunaan Proses Bahan sareng Pewarnaan

    Sapertos henteu atos luhurna, langkung garing (nalika aya sora anu garing), warna transparan, sareng warna dasar biru tiasa langsung kontak sareng kosmétik, tuangeun, dina botol emulsi biasa, botol vakum biasana bahan awak botol , ogé tiasa ngadamel botol krim kapasitas alit. ...
    Maca deui
  • About the Production

    Ngeunaan Produksi

    Botol kaca didamel ku bahan baku pra-pamrosésan, persiapan angkatan, lebur, citakan, pangubaran panas sareng prosés anu sanés. Diantarana, perlakuan panas kalebet prosés annealing, quenching sareng prosés anu sanés. Perlakuan panas nyaéta ngaleungitkeun atanapi ngahasilkeun setrés, pamisahan fase atanapi kristalisasi ...
    Maca deui
  • About Company

    Ngeunaan Perusahaan

    Xuzhou Jiamei Packing Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi sareng ngolah bahan kemasan, produk kaca, produk aluminium, produk plastik, kendi krim, botol cat kuku, botol lotion, botol minyak atsiri, botol cair lisan sareng sanésna produk. Éta ngagaduhan ...
    Maca deui