• sub_head_bg

Roller Botol Minyak Sareng Botol 10ml Amber Botol Kaca Oli Amér Sareng Roller Matel Sareng Topi Emas

Bal didamel tina stainless steel kualitas luhur, tahan korosi, pangerjaan anu saé. Ketang nyegah kabocoran naon waé.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan permukaan Nyetak layar
Pamakéan Industrial Perawatan Pribadi
Bahan Dasar gelas
Bahan Awak gelas
Bahan kerah gelas
Tipe sealing Gulung Hurung
Anggo Minyak Penting
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Jumlah Modél Botol Minyak Penting
Ngaran mérek JiaMei
Bahan Kaca
Ngaran Produk Botol gelas minyak atsiri amér 10ml nganggo roller matel sareng cap emas
OEM narima
SAMPEL kirimkeun gratis
WARNA sagala warna rék
Désainer numutkeun sampel anjeun sadayana gambar
MOQ 10000
Warna ambar
Jinis cap titisan
Volume 10ml

1. bal didamel tina stainless steel kualitas luhur, tahan korosi, pangerjaan anu hadé. Kakuatan nyegah kabocoran
2. [kualitas luhur]: silinder kaca ambar didamel tina kaca kualitas luhur, lemes sareng cahaya.Kelas silinder kaca berwarna ngajaga minyak penting tina lampu anu ngabahayakeun sareng volatilisasi gancang
3. [Ukuran portabel]: Kapasitas 1ml ngamungkinkeun anjeun nyimpen minyak alami, sérum atanapi cairan sanés kanggo kabutuhan perawatan kulit sadidinten, sampurna pikeun perjalanan sareng gampang dibawa dina dompét anjeun
4. [Dipaké sacara lega]: Botol roller kaca ieu cocog pikeun nyayogikeun minyak atsiri, minyak parfum atanapi cairan sanés; Éta ogé dijantenkeun wadah pikeun campuran minyak penting buatan tangan

Bahan: plastik, stainless steel, kaca. Warna awak: amber, *, biru, transparan, hiji kanggo unggal warna. Diménsi: sapertos anu ditingalikeun dina gambar. Kapasitas: 30ml / 1oz Bungkusan: 4 lembar per urutan.
Botol ieu mangrupikeun wadah kosong anu tiasa dieusian. Awak botol transparan, tutup plastik, bola stainless steel. Kisaran aplikasi anu lega, tiasa nutupan cairan aliran tinggi, tapi tutupna sempit. Penampilan botol saderhana sareng bageur, sungut tina botolna rata, handapeun na rata, kandel témbokna seragam, hérang hérang, lampu luhur, sealingna kuat, kualitas produk tiasa langkung dijaga.
Kaca teu gampang diréaksikeun sareng kosmétik, panyalindungan lingkungan sareng bersih. Awak kalam anu transparan tiasa ngajagaan kosmétik tina lampu *. Topi ngajantenkeun botol langkung diséépkeun pageuh, janten anjeun tiasa langkung percaya diri nalika kaluar sareng ngangkut éta, sareng kendang ukuran ngamungkinkeun ngagosok langkung saé sareng cairanana tanpa miceunan teuing. Gampang dibersihkeun sareng dianggo deui.
Anjeun tiasa nganggo bahan alami pikeun ngadamel rempah karesep anjeun nyalira sareng ngaraosan pikaresepeun DIY. Penampilan éndah botol orok ogé tiasa dipasihkeun pikeun anu sanés.
Dipaké sacara lega: Wadah anu tiasa dieusian tiasa dianggo pikeun *, ngusir reungit, * krim, pelembab, minyak atsiri anu encer, minyak parfum atanapi cairan anu sanés. Sempurna pikeun perjalanan atanapi dina tas alit anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami