• sub_head_bg

Kaunggulan perusahaan

Kaunggulan parusahaan urang, kaunggulan produk urang

Kami pembuatan profesional kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pengemasan kosmetik, kemasan farmasi sareng pengepakan makanan.

Kami ngagaduhan departemén panilitian sareng pamekaran, kaseueuran produk jinis énggal kami gaduh patén-patén, ayeuna urang gaduh 3 patén kanggo botol kami, kami lulus sababaraha sertifikasi tés, contona SGS.etc.

Departemen penjualan kami ngagaduhan tim dagang e-commerce global anu pangsaéna, tim kami sadayana ngagaduhan rasa jasa anu kuat.

  • 50ml empty perfume bottle with aluminum spray head

    Botol parfum kosong 50ml nganggo sirah semprot aluminium

    Wengkuan aplikasi: parfum toko
    Bahan: botol kaca transparan; gampang pikeun mariksa makeup anu sésana
    Barang kalebet: botol + semprot
    Bahan: Kaca
    Kapasitas: 30ml
    Ukuran: 9,4 * 4,6 * 2,4cm
    Beurat: 0,097kg
    Warna: transparan

  • Good service manufacture perfume bottle 100ml glass

    Botol parfum jasa jasa alus 100ml gelas

    Wengkuan aplikasi: parfum toko

    Bahan: botol kaca transparan; gampang pikeun mariksa makeup anu sésana

    Barang kalebet: botol + semprot

     

  • 50mlGlass Spray Bottle for Perfume,Cosmetic Refillable Fine Mist Atomizer Empty Liquid

    Botol Semprot 50mlKelas pikeun Parfum, Kosmétik Diisi Rapi Halimun Atomizer Cairan Kosong

    Botol Haruman Inten cap Buleud Ambu Wadahna pikeun Partai Travel Parabot Parabot Parobah

    • ❤ UKURAN —– 10.8 * 7.5cm (H * W) Kapasitas: 50ml / 1.7 Oz. Warna: Awak jelas sareng tutup emas.
    • ❤MATERIAL —– Bahan awak botol kaca, tahan korosi sareng aman, henteu aya sékrési bahan bahaya. Sirah pompa kualitas luhur, kokoh sareng awét, semprot hipu sareng panyegelan anu saé
    • ❤Desain Khusus —– Desain khusus tutup botol sanés ngan ukur ngajamin kaéndahan botol, tapi ogé cocog sareng palem, janten gampang muka botol.
    • ❤PORTABLE —– Bungkusanna ngajantenkeun sampurna pikeun perjalanan sareng gampang pas dina dompét anjeun. Bentukna ngantep anjeun langkung saé dibawa sareng moal gampang kaluar.
    • ❤MANY nganggo —– minyak atsiri, aromaterapi, kabut awak, alat pertolongan pertama, ubar bumi, semprot DIY buatan sendiri, parfum alami, penyegar udara, botol sampel parfum, sareng seueur deui