• sub_head_bg

Botol penyemprot kaca taktak Personnal Skeware Skew taktak sareng kendi botol kosmetik disetél pikeun borong

Botol Krim: 15g, 30g, 50g
Cai make-up sareng botol lotion: 15ml, 30ml, 60ml, 100ml, 120ml
Kelir: Transparan, Biru, Héjo, Coklat
Bahan: Kaca
Pamakéan: Krim, cai mak-up sareng losion
Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Set kosmetik taktak tusuk

Nyetak Logo

Leres

Gaya

Sampel

Palayanan

Percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna

Balanja

DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut

OEM

Salaku pamundut anjeun

Botol semprot kaca taktak sate sareng kendi botol botol kosmetik mangrupikeun produk énggal perusahaan urang, anu bénten sareng bentuk kolom tradisional. Éta dirarancang janten pola taktak serong di bottleneck, nambihan desain anu langkung unik dina pola tradisional, anu ngajantenkeun sakabeh botol katingali langkung hipu sareng langkung pikaresepeun pikeun umum. Éta didamel tina gelas bermutu tinggi pikeun ngencarkeun perawatan kulit anjeun. produk ti dunya luar sareng nyegah kontaminasi lebu sareng baktéri. Cai make-up sareng botol lotion dicocogkeun sareng sirah pompa, unggal peres tiasa diekstraksi dosis, raoseun pisan. Botol krim disayogikeun sareng tablet anu ditarik sareng tutupna.
Spésifikasi make-up cai sareng botol lotion nyaéta 15ml, 30ml, 60ml, 100ml sareng 120ml. Ukuran botol krim nyaéta 15g, 30g sareng 50g. Anjeun tiasa nempatkeun cairan anu béda-béda numutkeun kabutuhan anu béda, milih spésifikasi anu béda.

Personnal Skincare Skew shoulder
Personnal Skincare Skew shoulder11

Botol krim

Kapasitas

Pcs / kotak

Beurat / PCS

Jangkungna (kalayan tutup)

Jangkungna (tanpa tutup)

Diaméter (maks.)

coklat

biru

15g

294

288

58,4g

33.62mm

30.41mm

39.94mm

30g

192

192

81,8g

41.93mm

38.90mm

53.03mm

50g

210

195

101,7g

44,99mm

43.86mm

59.36mm

Make-up cai jeung losion botol

Kapasitas

Pcs / Box

Beurat / kotak (kg)

15ml

396

17

30ml

264

14

60ml

144

15

100ml

84

11

120ml

112

16

Personnal Skincare Skew shoulder5

Ieu mangrupikeun cara mesen sareng kami. Upami anjeun peryogi sampel, mangga kontak layanan palanggan pikeun detil. Anjeun mastikeun gaya na kirimkeun sampel. Saatos anjeun mayar setoran, perusahaan urang bakal ngamimitian ngahasilkeun sareng ngolah produk massal khusus. Tungtungna, kami bakal ngirim produk ka anjeun pikeun ditampa anjeun sareng mayar pembayaran kasaimbangan. Sajauh ieu, order kami parantos réngsé.
Upami anjeun wareg ku produk kami, mangga ngahubungan kami. Kami arepkeun hubungan bisnis sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami