• sub_head_bg

Kaunggulan perusahaan

Kaunggulan parusahaan urang, kaunggulan produk urang

Kami pembuatan profesional kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pengemasan kosmetik, kemasan farmasi sareng pengepakan makanan.

Kami ngagaduhan departemén panilitian sareng pamekaran, kaseueuran produk jinis énggal kami gaduh patén-patén, ayeuna urang gaduh 3 patén kanggo botol kami, kami lulus sababaraha sertifikasi tés, contona SGS.etc.

Departemen penjualan kami ngagaduhan tim dagang e-commerce global anu pangsaéna, tim kami sadayana ngagaduhan rasa jasa anu kuat.

  • 5ml Green Glass Essential Oil Bottle

    Botol Minyak Penting Kaca Héjo 5ml

    Pedaran Singkat Jilid 5ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 765 Beurat 22g Jangkungna 5cm Diaméterna 2.2cm Botol minyak penting gelas cocog pisan pikeun minyak atsiri, minyak parfum atanapi cairan sanés. Gelas héjo nyegah sinar ultraviolét ngabahayakeun. Wadah héjo sampurna pikeun perjalanan, tiasa gampang dilebetkeun kana dompét anjeun. Kami gaduh kontrol netes anu langkung saé, panurun orifice sampurna anu pas sampurna dina botol, janten nalika anjeun nyiapkeun campuran anjeun-anjeun bakal kéngingkeun jumlah anu tepat tina tetes anjeun ...
  • 15ml Transparent Glass Essential Oil Bottle

    15ml Botol Minyak Penting Kaca Transparan

    Pedaran Singkat Jilid 10ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 768 Beurat 26g Jangkungna 5.8cm Diaméterna 2.5cm Botol gelas kandel, transparan sareng heuras: gampang diparios cairanana sésana sareng awét. Bahan tina botol kaca aman sareng dipercaya. Cegah bau plastik sareng bahan kimia tina nembus kana botol. Himpunan cap sareng pemicu bebas PBA masihan anjeun kapercayaan. Gelas awét bébas tina logam beurat sareng kelas farmasi. Punten Perhatoskeun Anu Dipilih ...
  • 10ml Transparent Glass Essential Oil Bottle

    Botol Minyak Penting Kaca transparan 10ml

    Pedaran Singkat Jilid 10ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 768 Beurat 26g Jangkungna 5.8cm Diaméterna 2.5cm Botol gelas kandel, transparan sareng heuras: gampang diparios cairanana sésana sareng awét. Bahan tina botol kaca aman sareng dipercaya. Cegah bau plastik sareng bahan kimia tina nembus kana botol. Himpunan cap sareng pemicu bebas PBA masihan anjeun kapercayaan. Gelas awét bébas tina logam beurat sareng kelas farmasi. Punten Perhatoskeun Anu Dipilih ...
  • 5ml Transparent Glass Essential Oil Bottle

    Botol Minyak Penting Kaca transparan 5ml

    Pedaran Singkat Jilid 5ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 765 Beurat 22g Jangkungna 5cm Diaméterna 2.2cm Transparan botol kaca anu tiasa dianggo deui ngajaga lingkungan sareng ngaleungitkeun bau kimia anu botol palastik tiasa masihan cairan. Botol gelas ieu ngagaduhan desain anu bersih, modéren sareng tiasa disimpen dina konter dapur atanapi kamar mandi. Sagala jinis botol kaca anu dianggo di bumi, kalebet pembersih jandéla sanés karacunan, pembersih lantai, tukang beberesih dapur, semprot piaraan, setrika, semprot linen, ...
  • 15ml Blue Glass Essential Oil Bottle

    Botol Minyak Penting Kaca 15ml

    Pedaran Singkat Jilid 10ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 768 Beurat 26g Jangkungna 5.8cm Diaméterna 2.5cm Desain kaca biru kobalt nyayogikeun panyalindungan maksimal tina sinar ultraviolét sareng nyegah radiasi sinar ultraviolét anu ngabahayakeun tina panonpoé. Botol gelas biru kobalt didamel tina bahan anu séhat sareng séhat: bahan anu dianggo dina set botol semprot biru kobalt kami gratis BPA, bebas timbel sareng henteu beracun, anu hartosna anjeun tiasa aman nganggo éta pikeun campuran naon waé! Sakali eusi botol ar ...
  • 10ml Blue Glass Essential Oil Bottle

    Botol minyak atsiri 10ml Biru

    Pedaran Singkat Jilid 10ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 768 Beurat 26g Jangkungna 5.8cm Diaméterna 2.5cm Desain kaca biru kobalt nyayogikeun panyalindungan maksimal tina sinar ultraviolét sareng nyegah radiasi sinar ultraviolét anu ngabahayakeun tina panonpoé. Botol gelas biru kobalt didamel tina bahan anu séhat sareng séhat: bahan anu dianggo dina set botol semprot biru kobalt kami gratis BPA, bebas timbel sareng henteu beracun, anu hartosna anjeun tiasa aman nganggo éta pikeun campuran naon waé! Sakali eusi botol ar ...
  • 5ml Blue Glass Essential Oil Bottle

    Botol Minyak atsiri Kaca 5ml

    Pedaran Singkat Jilid 5ml Beuheung 18-400 Pcs / CTN 765 Beurat 22g Jangkungna 5cm Diaméterna 2.2cm Botol kaca bermutu tinggi: botol semprot anu mantep sareng panyemprot awét, anu hartosna anjeun tiasa aman ngagunakeunana pikeun campuran naon waé. Botol, BPA gratis, sareng timbel gratis botol semprot minyak penting ieu tiasa nyegah degradasi UV sareng mastikeun kasalametan minyak atsiri anjeun. Wadah amber tiasa ngajagi minyak atsiri sareng minyak pembawa tina cilaka. Kami gaduh kontrol netes anu langkung saé, beureum orifice anu sampurna ...
  • 10ml crystal gemstone perfume bottle glass essential oil gemstone roller ball bottle

    Botol parfum permata kristal 10ml gelas botol batu permata minyak batu gelas penting

    Penanganan permukaan: Percetakan offset

    Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi

    Bahan Dasar: gelas

    Bahan Awak: gelas

    Tipe Sealing: Gulung Hurung

    Anggo: Minyak atsiri

    Tempat Asalna: Hebei, Cina

    Jumlah Modél: 10ml

    Ngaran mérek: Jia Mei

    Bahan: Kaca

    Volume: 10ml

    Jenis cap: Aluminium / Cap awi

    Warna: sodalite; jasper panon macan; aventurine héjo; fluorit; jasper beureum

    Pamakéan: minyak atsiri / parfum

    MOQ: 100 pcs

    Waktos kalungguhan: 12-24 jam saatos mayar anjeun

    Sampel: sampel gratis

  • Wholesale empty brown amber brown glass essential oil rollerball

    Grosir kosong amber coklat gelas coklat minyak esensial rollerball

    Warna: coklat ambar

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

    Aplikasi: Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun nyimpen parfum kosmétik, minyak atsiri sareng peran cair sanésna, gelas coklat ngagaduhan peran anu unik, éta tiasa dianggo pikeun nyegah pelanggaran sinar ultraviolét, pikeun mastikeun efektivitas cairanana.

    Bahan: Kaca

    Kustomisasi: Leres

    Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

    Paymrnt: T / T

  • Clear high quality bottles for oils with kinds of caps

    Botol kualitas luhur anu jelas pikeun minyak kalayan jinis topi

    Warna: Jelas

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
    Aplikasi: Botol minyak atsiri mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun minyak atsiri, minyak urut, parfum kosmetik, laboratorium, kimia sareng seueur cairan.
    Fitur: Botol gelas buleud jelas jelas pisan pikeun perjalanan.
    Pamayaran: T / T
    Bahan: Kaca

  • Hot sale blue glass roller ball bottles for essential oils with different caps

    Botol bal roller kaca biru jual panas pikeun minyak atsiri sareng topi anu béda

    Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
    Warna: Amber biru
    Pamakéan: Botol bal roller kaca biru pikeun minyak atsiri mangrupikeun kamar panyimpenan pikeun minyak atsiri, parfum sareng cairan sanés.
    Bahan: Kaca
    Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
    Pamayaran: T / T
    Botol kaca amber berdampak tinggi kandel sareng pelindung, sahingga hésé pisan pikeun dipotong atanapi dikeruk.
    Wadah amber tiasa ngajagi minyak atsiri sareng minyak pembawa tina cilaka. Kami gaduh kontrol netes anu langkung saé, panurun orifice sampurna anu pas sampurna dina botol, janten nalika anjeun nyiapkeun campuran-anjeun bakal nampi jumlah tetes anu anjeun peryogikeun.

  • Hot sale Black Glass Roller Bottles Essential Oil

    Dijual panas Botol Roller Kaca Hideung Minyak Penting

    Volume: 10ml
    Beuheung: 18-400
    Pcs / CTN: 768
    Diaméterna: 2.5cm

    Tiung kaca ambér nyegah degradasi UV sareng ngajaga minyak penting aman. Kaca henteu kapangaruhan ku minyak anu kuat sapertos jeruk.
    Botol kaca ieu cocog pikeun nyimpen sareng mayungan cairan. Botol kaca anu disegel sareng bocor-buktina ieu dirancang pikeun ngajaga kasegaran sareng nilaina. Botol gelas tiasa nahan minyak atsiri, formulasi semprot sareng cairan sanés. Sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, réagen, pil, farmasi, jst.

    PUNTEN CATET
    Pilihan Caps sareng Top bakal sayogi.