• sub_head_bg

Kaunggulan perusahaan

Kaunggulan parusahaan urang, kaunggulan produk urang

Kami pembuatan profesional kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pengemasan kosmetik, kemasan farmasi sareng pengepakan makanan.

Kami ngagaduhan departemén panilitian sareng pamekaran, kaseueuran produk jinis énggal kami gaduh patén-patén, ayeuna urang gaduh 3 patén kanggo botol kami, kami lulus sababaraha sertifikasi tés, contona SGS.etc.

Departemen penjualan kami ngagaduhan tim dagang e-commerce global anu pangsaéna, tim kami sadayana ngagaduhan rasa jasa anu kuat.

  • 8oz. Amber Glass Essential Oil Bottle

    8oz. Botol Minyak Penting Amber Kaca

    Pedaran Singkat Jilid 250ml / 8oz. Beuheung 22-400 Pcs / CTN 60 Beurat 166g Jangkungna 13.9cm Diaméter 6.1cm Pedaran Botol klasik Boston, populér dina minyak atsiri sareng minyak pijat. Gelas amber nyayogikeun panyalindungan anu cekap ngalawan karuksakan UV. Botol gelas buleud Boston cekap cekap kanggo nahan 8 ons cairan sareng tiasa disegel pageuh pikeun ngirangan résiko tumpahan, tapi tékstur alur tina gagangna mastikeun gampang dibuka. Punten Perhatoskeun rupa-rupa tutup kanggo milih ...
  • 4oz. Amber Glass Boston Bottle for Essential Oil

    4 oz. Botol Amber Kaca Boston pikeun Minyak Penting

    Pedaran Singkat Jilid 120ml / 4oz. Beuheung 22 / 24-400 Pcs / CTN 128 Beurat 108g Jangkungna 11.3cm Diaméterna 4.9cm Pedaran Amber gelas ngirangan transmisi sinar UV kana botol supados eusi langkung seger pikeun langkung lami. Lumayan ageung kanggo tahan dugi ka 4 oz. Mangpaat pisan pikeun nyimpen sari, minyak atsiri, krim, losion, sareng solusi pembersih. Botol kaca bulat amér 4oz Boston ieu mangrupikeun cara anu paling saé pikeun nyimpen seueur minyak sareng cairan anu dianggo dina masak, bumbu, perawatan kulit ...
  • 2oz. Amber Boston Glass Essential Oil Bottle

    2oz Botol Minyak Penting Amber Boston

    Pedaran Singkat Jilid 60ml / 2oz. Beuheung 20-400 Pcs / CTN 240 Beurat 55.5g Jangkungna 9,4cm Diaméterna 3.9cm Pedaran Warna amber ngajaga eusi botol tina sinar UV. Botol sacara efektif tiasa nyimpen minyak atsiri, vanili, tincture, ramuan, rempah, sirop, kombucha sareng sababaraha rémédasi bumi. Botol gelas bunder amber Boston mangrupikeun pilihan anu saé pikeun bungkusan kaca anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen minyak atsiri nyalira, ramuan nyalira, toko ...
  • 1oz. Amber Glass Boston Essential Oil Bottle

    1oz Botol Minyak Penting Amber Kaca Boston

    Pedaran Singkat Jilid 30ml / 1oz. Beuheung 20-400 Pcs / CTN 360 Beurat 46.1g Jangkungna 7.8cm Diaméter 3.3cm 1oz. botol kaca minyak penting didamel ngalangkungan prosés sapertos pretreatment bahan baku, persiapan angkatan, lebur, cetakan, sareng perlakuan panas. Botol Boston cocog pikeun bungkus gelas minyak. Botol semprot kaca amber ieu dianggo pikeun nyimpen sareng ngajagi cairan anjeun. Cocog pikeun parfum, parfum, kembang sareng semprotan anu sanés. Bantosan ngajaga kaca biru tina karusakan UV. T ...
  • 0.5oz. Amber Boston Glass Bottle for Essential Oil

    0,5 oz. Botol Kaca Amber Boston pikeun Minyak Penting

    Volume 15ml / 0,5oz. Beuheung 18-400 Pcs / CTN 540 Beurat 27.1g Jangkungna 6.8cm Diaméterna 2.5cm Pedaran Botol Boston cocog pikeun bungkus gelas minyak. Botol semprot kaca amber ieu dianggo pikeun nyimpen sareng ngajagi cairan anjeun. Larapkeun kana parfum, parfum, kembang sareng semprotan anu sanés. Ngabantu ngajaga kaca biru tina karusakan UV. Botol kaca didamel ku pretreatment bahan baku, persiapan angkatan, lebur, cetakan, perlakuan panas sareng prosés anu sanés. Botol kaca ieu didamel tina quartz san ...