• sub_head_bg

Botol roller minyak atsiri warna pelangi 5ml botol roller kaca kandel kalayan tutup aluminium

Penanganan permukaan: Decal

Pamakéan Industrial: Perawatan Pribadi

Bahan Dasar: gelas

Bahan Awak: gelas

Tipe Sealing: SCREW CAP

Anggo: Minyak atsiri

Tempat Asalna: JiangSu, Cina

Jumlah Modél: CHGZ-10

Ngaran mérek: Jia Mei

Bahan: Kaca

Ngaran produk: Healing Rose Quartz Essential Oil Crystal Roller Botol

Pamakéan: Minyak atsiri Aroma

Paking: saderhana, kotak Kado

Logo: Logo anu Disaluyukeun Ditarima

MOQ: 3000 pcs

Ketik: Roller Bottler

Warna: Warna Disesuaikan Ditarima

Volume: 5/8/10/15 mL


Detil Produk

Tanda Produk

Botol roller minyak atsiri warna pelangi 5ml botol roller kaca kandel kalayan tutup aluminium warna-warni pikeun parfum minyak atsiri

Ukuran sampurna: sampurna pikeun minyak atsiri, parfum sareng cairan sanés;
Gampang ngeusian, ngabersihkeun sareng nganggo deui botol: botol nampilkeun tindakan ngagulung lemes Staniless Steel Applocator anu dijamin henteu netes atanapi bocor;
Aplikasi lemes: ngagulung bola logam pikeun aplikasi minyak anu gampang, henteu aya deui gilinding macét atanapi murag;
Wisata siap: bawa minyak anjeun dimana waé anjeun angkat! ieu bakal gampang pas dina kantong dompet pr makeup;
Kualitas luhur: kaca kualitas luhur, tutup warna sareng plastik ngamungkinkeun anjeun leres nyimpen, ngangkut sareng campuran minyak atsiri anjeun.

Didamel di JiaMei Xuzhou JiangSu Cina。

 

botol high roller 5ml kaca pelangi warna gulung kandel dina botol 5ml kalayan cap warna pikeun minyak atsiri parfum

ukuran botol roller kaca

5ml

warna botol roller kaca

matte warni kalayan topi warna sami

diaméterna botol roller kaca

20mm

botol roller kaca jangkungna total

63mm

Botol roller minyak ésénsial warna pelangi 5 ml botol roller kaca kandel kalayan tutup aluminium warna-warni pikeun parfum minyak atsiri

kami gaduh warna anu béda pikeun botol roller pikeun pilihan anjeun

Botol roller minyak atsiri warna pelangi 5ml botol roller kaca kandel kalayan tutup aluminium warna-warni pikeun parfum minyak atsiri

8-5
8-2
01
QQ图片20210318100246
02

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami