• sub_head_bg

Kaunggulan perusahaan

Kaunggulan parusahaan urang, kaunggulan produk urang

Kami pembuatan profesional kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pengemasan kosmetik, kemasan farmasi sareng pengepakan makanan.

Kami ngagaduhan departemén panilitian sareng pamekaran, kaseueuran produk jinis énggal kami gaduh patén-patén, ayeuna urang gaduh 3 patén kanggo botol kami, kami lulus sababaraha sertifikasi tés, contona SGS.etc.

Departemen penjualan kami ngagaduhan tim dagang e-commerce global anu pangsaéna, tim kami sadayana ngagaduhan rasa jasa anu kuat.

12 Teras> >> Halaman 1/2