• sub_head_bg

Landasan cair endog lonjong-méwah hakekat botol kaca jelas

Bahan: Kaca
Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml (Upami anjeun peryogi ukuran anu sanés, mangga sambungkeun jasa palanggan.)
Ngepaskeun: tukang nyemprot
Warna: transparan
Pamakéan: Yayasan cair, intina,
Palabuhan: Shanghai, Lianyungang, Ningbo


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

yayasan cair oval ésénsi jelas botol kaca

Wangunna

Bujur / endog

Kustomisasi

Leres

Pamayaran

T / T

Balanja

DHL, Fedex, UPS, Angkutan udara, angkutan laut

OEM

Salaku pamundut anjeun

Karajinan

layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakan sareng anu sanésna

Awak dasar oval cair hakekat botol kaca bening didesain dina bentuk endog sareng katingali buleud sareng lucu. Awak botol didamel tina gelas, anu séhat sareng ramah lingkungan. Éta henteu leak, henteu bau, aman sareng awét, tiasa dianggo deui , henteu gampang digolongkeun. Beuheung ukiran ku pola anu hipu, Béda sareng warna botolna. Éta tiasa nyimpen cairan sapertos pondasi, sampo sareng minyak atsiri. Punten yakin kualitasna, nyaéta ngaliwatan pamariksaan kualitas , mangga diyakinkeun pikeun dianggo. Urang gaduh layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten kami tiasa ngarobih kecap sareng pola anu anjeun peryogikeun.

Butuh waktos sakedik pisan dina koper anjeun, kapasitasna cekap cekap kanggo kagiatan di luar ruangan, liburan, perjalanan bisnis, perjalanan, sakola atanapi piknik, sareng sajabana. Anjeun nyangking kantong ritsleting transparan pikeun gampang disimpen sareng dibabawa, anjeun tiasa disayogikeun dina tilu warna anu saé pikeun ngabantosan sampo, kondisioner rambut sareng anu sanésna. Jaga koper anjeun rapih sareng raoseun.
Botolna dirarancang ku sungut spiral pikeun mastikeun cangkéng. Kéngingkeun tutup pelindung dina kantong pikeun kabersihan sareng kaamanan. Cegah tekanan teu dihaja kaluar janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan tumpahan atanapi kabocoran nalika ngumbara. Saatos réngsé cairan di jero , anjeun tiasa ngabersihkeunana sareng nganggona deui. Mangrupikeun kauntungan anu saé sabab anjeun tiasa nganggo sareng ngararasakeun manpaat produk anu kualitas luhur terus-terusan.

Punten Catet
1. Kustomisasi warna: kedah nyayogikeun conto atanapi nomer warna Pantone
2. Nyalin kustomisasi: kedah nyayogikeun format percetakan format CDR / AI
3. prosés: percetakan layar suhu luhur / stamping panas pérak / electroplating warna UV / Sanding / semprot
Kami gaduh staf layanan palanggan anu hadé pikeun ngadangukeun masalah anjeun sareng nyayogikeun anjeun sareng solusi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami. Kami ngarepkeun hubungan hubungan bisnis sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami