• sub_head_bg

Borongan 10ml Jelas Transparan Persegi Kuku Botol Kaca Polandia kalayan Sikat Kapas

Produk: Grosir 10ml Jelas Transparan Persegi Kuku Botol Kaca Polandia kalayan Sikat Kapas
 Wengkuan aplikasi: Panyimpenan minyak, serat asétat, cet, cairan laboratorium.
Bahan: botol kaca transparan; Gampang ditingali makeup makeup
Gampang dianggo: botol minyak sareng corong, gampang dibuang bahan
Anu Kalebet: Botol + Sikat + Panutup


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

10ml Jelas Transparan Persegi Kuku Botol Kaca Polandia kalayan Sikat Kapas

Bahan

Kaca

Kapasitas

5ml 10ml 15ml

Téhnologi permukaan

logo percetakan sutra / logo stamping panas / lukisan permukaan / Lambang UV

MOQ

10000

Waktos pangiriman

7-15 poé

Sampel

Gratis, pangiriman dina 3-5 dinten kalayan sampel anu sayogi.

7-10 dinten kalayan sampel ngarobih

Warna

Bodas hideung, beureum, biru, konéng, coklat ungu, héjo atanapi adat

Biasana nganggo karton kuat anu dikustomisasi ku parry kertas di jero, éta tiasa ngirangan kerok unggal botol nalika transportasi. Maka kami bakal ngadamel karton dina palét.
Ogé, Kami resep ngarangkep botol ieu dina kotak karton anu dicetak khusus anu ditumpukkeun dina palét. Upami anjeun peryogi jinis kemasan sanés, tim kami nangtung pikeun nyumponan kabutuhan khusus anu anjeun peryogikeun! Ngajual di AMAZON? Hébat! Kami tiasa nyetél sadayana kanggo anjeun sareng langsung dikirimkeun ka gudang FBA mana waé anu ditunjuk produk anjeun. Kami leungeun lami dina bungkusan baku.

Ngeunaan produk
Botol Polandia Kuku Kosong 10ml - Botol kosong ieu dibarengan ku sikat, gampang dianggo; botol kaca transparan matak ngamudahkeun ningali sésana tina kosmétik.
Botol gelas leutik anu jelas ieu sampurna pikeun nyimpen kuku, aséton, cet atanapi cairan laboratorium anu sanés. Alus pikeun DIY warna sareng gaya anjeun nyalira sareng ogé saé pikeun ngarangkep kuku kuku sareng sababaraha cairan, sareng sajabana Ukuran lucu gampang dibawa, éta pikaresepeun pikeun perjalanan sareng touch-up nalika di perjalanan.
Botol Polandia kuku universal ieu cocog pikeun kaseueuran mérek kuku.
Tip haneut: upami bulu anu ngagulung atanapi dibagi kana dua buntut, punten surupkeun kana cai panas sareng aranjeunna bakal damang.
Diménsi: Kira-kira 1,57 "diameter * 2,13" jangkungna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami