• sub_head_bg

Borongan Amber Kosmetik Kaca Jar Sareng Tutup

Bahan Dasar: Gelas

Bahan kerah: Kaca

Anggo: Krim Perawatan Kulit

Bahan Cap: Aluminium

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Nomer modél: GCJ

Ngaran mérek: SCW

Bahan: Kaca

Wangun: Buleud

Warna: Amber

Volume: 5g / 10g / 15g / 20g / 30g / 50g / 100g

Cap: Screw Cap


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan gelas bermutu, botol krim ibun kentel. Bahan gelas bermutu tinggi, penjualan langsung pabrik, kompensasi karusakan, rupa-rupa spésifikasi pikeun dipilih tina + bébas-lead non-toksik + perlindungan lingkungan héjo + gampang dianggo.

Dina panon kuring, kageulisan anjeun henteu kedah alami. Tukangeun adegan anu pikaresepeun ieu, anjeun panginten parantos ngalaman sababaraha liku-liku anu panjang anu kuring henteu terang sateuacan anjeun tiasa ningalian kecemasan dinten ayeuna, hal anu paling jarang nyaéta anjeun salawasna ngagaduhan haté anu jernih

Alesan pikeun milih urang nyaéta urang séhat, ramah lingkungan, stabil sareng dipercaya.

1. Teu aya logam beurat 2. Kasalametan sareng Perlindungan Lingkungan 3. Tahanan suhu luhur 4. Disaluyukeun 5. Ragam kualitas sareng bahan, suplai langsung ti pabrik ageung, gelas bébas timbel, pengerjaan anu indah

Tilu léngkah pikeun mesen botol krim: Léngkah 1: mastikeun warna sareng spésifikasi. Kami gaduh sadayana warna sareng gaya ieu. Bagéan kadua: milih sampéan. Kami gaduh sampul hideung tina gaya ieu, pérak, emas sareng pérak, sareng warna sanésna langkung ti 10.000 tiasa disaluyukeun. Bagéan katilu milih gaya tutup, sareng dampal tarik tangan tina sababaraha spésifikasi milih pad PE anu didamel tina bahan PP plastik. Bagéan kaopat milih cara sareng posisi nyetak logo.

1. Nanganan gasket, ngagem gagang gasket, gampang diakses. 2. Panutup tombol spiral, garis spiral anu pas sareng ketat, gasket internal. 3. Sungut botol buleud, sungut botol lemes sareng buleud, henteu aya burrs. 4. Rupa-rupa panutup UV, nganggo panutup UV, pikeun ningkatkeun tingkat, tékstur tahan tahan anu saé. 5. Botol benang handap desain Utas botol Utas, stabil nangtung dina desktop, bahan kelas bahan kadaharan, séhat sareng ramah lingkungan.

Kualitas mangrupikeun prinsip mutlak 01 produksi pabrik resmi, jaminan kualitas 02 gudang gudang ageung, sajumlah ageung barang-barang barang 03. Logistik koperasi, pangiriman ekspres

Xuzhou Jiamei Packing Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi sareng ngolah vas, cangkir cai, botol anggur, botol minyak atsiri, botol puding, botol minuman, botol sayur acar, botol kosmetik sareng produk sanésna, kalayan lengkep sareng sistem manajemen kualitas ilmiah. Xuzhou Jiamei Products Co., Ltd. diaku ku industri pikeun integritas, kakuatan sareng kualitas produk. Ngabagéakeun rerencangan ti sadaya lapisan masarakat pikeun nganjang, ngabimbing sareng negosiasi bisnis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami