• sub_head_bg

wadah kosmétik borongan perawatan kulit bungkus 100g bungkus frosted kaca krim jar kalayan tutup awi

Inpormasi produk

Warna: bodas

Bahan: Kaca

Nami: produk perawatan kulit lotion botol kaca ibun

Spésifikasi: botol latex 20 ml. 30 ml. 40 ml. 50 ml. 60 ml. 80 ml

botol krim 5 g. 10 g. 15 g 20 gg 30 50 g


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi: Cocog pikeun pakét remover makeup, émulsi cai, intisari, jsb

Ngalaksanakeun, didaur ulang, séhat sareng henteu bau, jaminan kualitas, gampang dipak

Kualitas 1. tinggi: 30 g kaca frosted tank krim kosmetik sareng tutup, didamel tina gelas kelas luhur sareng PP, ABS, awét, kuat sareng aman. Henteu beracun hambar, panyalindungan lingkungan. Gampang dibersihkeun, dianggo deui sareng didaur ulang.

2. Segel anu saé: 30-gram tiasa nganggo segel tutup anu dijejeran sareng kubah ogé, janten teu kedah hariwang ngeunaan kabocoran kosmétik. Kusabab panyegelan anu saé, éta ogé tiasa ngasingkeun kontaminasi sekunder tina kosmétik.

3. Tanda buku lega: Lampu sareng portabel, cocog pikeun DIY. Pikeun krim perawatan, krim raray, lip gloss, krim panon, salep, tincture, kosmétik, campuran minyak atsiri aromaterapi, sunscreen, sareng sajabana.

4. Buka rarancang sungut kalayan permukaan na beku sareng tutup kai alami ngajantenkeun krim tiasa langkung unik sareng éndah. Simpen merenah pikeun ngusir serangga, spésimén, desain kuku, manik, silinder, perhiasan alit.

5. Pencét katuhu pikeun kosmétik, krim, topéng leutak, krim panon, blusher, sareng produk perawatan kulit awak sareng kosmétik anu sanés.

Modél saderhana, gampang dibabawa. Botol krim frosting sisikian kai, bungkusan propésional, bahan kandel, panggunaan daur ulang.

Kaunggulan: yakin kana panggunaan, gampang dibersihkeun, rupa-rupa kagunaan, kaca kualitas luhur, sealing kuat, bahan kandel.

Awak botol kandel, desain bahan asli kualitas luhur, awak botol awét, ketebalan katingali, tahan komprési bahan padet. Awak botol dikentel, awét, kristal transparan, katingali di jero, gampang dibersihkeun sareng didaur ulang

Bahan séhat, gelas kentel, kompak sareng portabel, sababaraha spésifikasi, bahan saé, kualitas, spésifikasi

Awak botol ibun pikeun nyingkahan cahaya, pikeun nyegah krim raray dina paparan jangka panjang panonpoé ngakibatkeun buruk

2-4
2-2
yunshu

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami