• sub_head_bg

Borongan kosmétik Adat refillable kosong gourd botol minyak atsiri

Bahan : Kaca

Kapasitas: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

Warna : Coklat

Tempat Asalna: Shanghai.Lianyungang, Ningbo

Logo: Nyetak Logo Khusus

Pamayaran: T / T

Palayanan: layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan, firing hiasan sareng prosés sanésna

Aplikasi: Sampurna pikeun ngamuat sababaraha rupa minyak, sapertos minyak esensial majemuk, minyak nabati, inti, parfum, minyak pijat dll.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Botol minyak penting gourd mangrupikeun klasifikasi botol labu. Beda sareng botol gourd tunggal, bentukna diwangun ku dua bentuk lonjong. Sapertos botol minyak atsiri, éta ngagaduhan kamampuan pikeun nyimpen minyak atsiri, kosmétik, parfum, minyak urut, sareng cairan sanésna. Tapi penampilanna dibandingkeun sareng botol minyak olahan biasa, langkung unik, éndah, sareng dipikacinta ku umum. Éta didamel tina gelas amber, anu pangaruhna ngajaga cairan tina sinar ultraviolét. Éta sami sareng botol gourd tunggal, sareng tutup anu urang utamakeun cocog nyaéta cap supa. Panutup supa sapertos namina, éta tutupna sapertos supa, hipu sareng pikaresepeun. Sanaos katingalina raoseun, éta henteu kirang fungsina dibarengan ku tutup anu sanés. .Janten, punten yakin yén produk kami kualitas luhur sareng kosmétik anjeun moal bocor.

Botol minyak gourd ganda kami ngagaduhan kapasitas anu bénten-bénten, kalebet: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml. Spésifikasi anu béda cocog pikeun acara anu béda-béda. Nalika anjeun nganggo di bumi, anjeun tiasa milih botol anu langkung ageung, cekap pikeun waktos anu salami waktos. Upami anjeun badé indit-inditan, anjeun tiasa nganggo botol kapasitas anu langkung alit, éta bakal gampang dibawa.

Kapasitas Beurat / PCS Jangkungna / cm Kaliber / cm Diaméter / cm
10ml 24g 5.7 1.3 3.3
20ml 38g 6.3 1.8 3.8
30ml 45g 6.8 1.8 4.2
50ml 71g 8.9 1.8 4.6
100ml 125g 10.3 1.8 5.5

Ieu mangrupikeun cara mesen sareng kami. Upami anjeun peryogi sampel, mangga kontak layanan palanggan pikeun detil. Anjeun mastikeun gaya na kirimkeun sampel. Saatos anjeun mayar setoran, perusahaan urang bakal ngamimitian ngahasilkeun sareng ngolah produk massal khusus. Tungtungna, kami bakal ngirim produk ka anjeun pikeun ditampa anjeun sareng mayar pembayaran kasaimbangan. Sajauh ieu, order kami parantos réngsé. Upami anjeun wareg sareng produk kami, mangga ngahubungan kami. Mugia kerjasama sareng anjeun bagja!

Gourd bottle4
Gourd bottle6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami