• sub_head_bg

Grosir kosong amber coklat gelas coklat minyak esensial rollerball

Warna: coklat ambar

Kapasitas: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

Aplikasi: Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun nyimpen parfum kosmétik, minyak atsiri sareng peran cair sanésna, gelas coklat ngagaduhan peran anu unik, éta tiasa dianggo pikeun nyegah pelanggaran sinar ultraviolét, pikeun mastikeun efektivitas cairanana.

Bahan: Kaca

Kustomisasi: Leres

Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

Paymrnt: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Botol minyak halus coklat mangrupikeun botol minyak atsiri umum, éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun nyimpen parfum kosmetik, minyak atsiri sareng peran cair sanésna, gelas coklat ngagaduhan peran anu unik, éta tiasa dianggo pikeun nyegah pelanggaran sinar ultraviolét, pikeun mastikeun efektivitas cairanana. Bentukna nyaéta silinder tradisional sareng katingali buleud sareng pikaresepeun. Aya béda-béda budak anu tiasa dipilih. Anjeun tiasa ogé nyocogkeun jinis panutup anu anjeun pikahoyong, mangga ngahubungi palayanan pelanggan pikeun syarat anu lengkep. Spesifikasi na nyaéta 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml. Pilih spésifikasi anu pas numutkeun kabutuhan anjeun. Ukuran anu merenah ngajantenkeun idéal pikeun perjalanan pak salaku sampeu kabocoran-buktina. Nalika ngumbara, anjeun tiasa nyandak sababaraha cairan pikeun panon panon anjeun sareng perawatan awak.

Kapasitas

Pcs / CTN

Beurat / PCS

Jangkungna / PCS

Diameter

5ml

765

22g

5cm

2.2cm

10ml

768

26g

5,8cm

2,5cm

15ml

468

33g

6,5cm

2,9cm

20ml

468

36g

7,1cm

2,9cm

30ml

330

48g

7,9cm

3,3cm

50ml

246

64g

9,2cm

3,7cm

100ml

140

95g

11.2cm

4.4cm

Botol-botol ieu didamel tina kandel, raos kaca sagelas anu jelas anu tiasa dikumbah sareng dianggo deui nalika éta kosong, janten merenah pisan. Punten yakin kualitasna, nyaéta ngaliwatan pamariksaan kualitas, punten yakin yén tiasa dianggo. Kami gaduh layar sutra, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten urang tiasa ngarobih kecap sareng pola anu béda anu anjeun peryogikeun.

Sampel diperyogikeun pisan pikeun mesen, anjeun tiasa ngahubungi palayanan pelanggan kami pikeun konsultasi patarosan conto pikeun mastikeun gaya na. Kami resep nyayogikeun conto ka anjeun. Kami bakal ngintunkeun anjeun conto pikeun mastikeun sampelna. Saatos pangiriman urutan deposit , Kami ngalaksanakeun produksi masal sareng pabrik. Maka barangna bakal dikirim ka anjeun. Tungtungna, anjeun bakal nganteurkeun pembayaran kasaimbangan, sareng ngarengsekeun ordo.

Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami!

Brown essential oil bottles54
Brown essential oil bottles5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami